Νίκη Κάρτσωνα: «Ήμουν ένας άνθρωπος με πολλές ανασφάλειες, παρόλο που κάθε εβδομάδα ήμουν στα περιοδικά»

Νίκη Κάρτσωνα: «Ήμουν ένας άνθρωπος με πολλές ανασφάλειες, παρόλο που κάθε εβδομάδα ήμουν στα περιοδικά»

Το διάσημο μοντέλο των '90ς μίλησε για την καριέρα της, τον γιο της, καθώς και την απώλεια του πατέρα της που της στοίχισε ιδιαίτερα

kartsona
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Κάρτσωνα και μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο της, την καριέρα της, τα δύσκολα παιδικά χρόνια και την απώλεια του πατέρα της, που της στοίχισε.

Το διάσημο μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, αναφέρθηκε στη ζωή της και τα χρόνια που περνάνε.

«Τη ζωή την άφησα να με πάει. Έχω αφεθεί στη ροή, μέσα από τα χρόνια προσπαθώ να καταπολεμώ τους φόβους μου. Η εξωτερική μου εμφάνιση ήταν ένα δώρο. Ήταν η δουλειά μου. Έβγαζα χρήματα, γιατί ο Θεός με έκανε έτσι όπως είμαι», ανέφερε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

«Κάποιοι πίστευαν ότι τα μοντέλα είναι γλάστρες, αυτό που γίνεται τώρα είναι πολύ μικρό μπροστά σε αυτό που ζούσες τότε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cir7olwt2hwp)
Κλείσιμο

Αναφορικά με τον γιο της, είπε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που αφιερώθηκα στον γιο μου τα πρώτα χρόνια της ζωής του, γιατί το παιδί έτσι, γίνεται πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος. Ο γιος μου είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος στη ζωή μου, είναι εκείνος που με κάνει να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος».

Στη συνέχεια, η Νίκη Κάρτσωνα παραδέχτηκε ότι ήταν ένας άνθρωπος με πολλές ανασφάλειες, παρά το γεγονός ότι ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα των '90ς.

«Ήμουν ένας άνθρωπος με πολλές ανασφάλειες, παρόλο που κάθε εβδομάδα ήμουν στα περιοδικά. Ήμουν ένα παιδί που ένιωθα συνεχώς ότι πρέπει να αποδείξω πως είμαι καλή», παραδέχτηκε.

Τέλος, με εμφανή συγκίνησή, μίλησε για τον πατέρα της που «έφυγε» από τη ζωή. «Όταν φεύγει ένας από τους δύο γονείς, νιώθεις ότι φεύγει μία ρίζα σου και ξαφνικά, μεγαλώνεις, γιατί σταματάς να είσαι παιδί για κάποιον. Δηλαδή, εγώ δεν θα ξαναδώ τον μπαμπά μου και δεν θα με φωνάξει ξανά "παιδί μου". Είναι μεγάλη απώλεια», είπε χαρακτηριστικά.



Ειδήσεις σήμερα:

Δημήτρης Ήμελλος: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία φλερτάρει με έναν παγκόσμιο πόλεμο»

Σύνοδος Κορυφής: «Μπρα ντε φερ» Βορρά - Νότου και μικρό καλάθι για τα μέτρα της ενέργειας


Καιρός: Βροχές και κρύο σήμερα - Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης