Στέλιος Καλαθάς: «Έβλεπα τις νταλίκες και τα φορτηγά να έρχονται κατά πάνω μου, είχε παγώσει ο χρόνος»

Στέλιος Καλαθάς: «Έβλεπα τις νταλίκες και τα φορτηγά να έρχονται κατά πάνω μου, είχε παγώσει ο χρόνος»

Ο ηθοποιός περιγράφει τις στιγμές αγωνίας που έζησε, αφού έχασε εντελώς τον έλεγχο του αυτοκινήτου του - «Τελικά, γλίτωσα χωρίς να πάθω τίποτα, ήταν θαύμα», αναφέρει

kalathas
Για το αυτοκινητιστικό ατύχημα που παραλίγο να έχει κάποια χρόνια πριν, αλλά και το «θαύμα» που τον έσωσε, μίλησε ο Στέλιος Καλαθάς.

Ο ηθοποιός επέστρεφε από την Επίδαυρο, όταν το αυτοκίνητό του χάλασε και έχασε τελείως τον έλεγχο.

«Έβλεπα τις νταλίκες και τα φορτηγά να έρχονται κατά πάνω μου. Είχε παγώσει ο χρόνος, εκείνα τα δευτερόλεπτα, ούτε που ξέρω πόσο κράτησαν. Τελικά, γλίτωσα χωρίς να πάθω τίποτα, ήταν θαύμα», περιέγραψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν».

Όπως εξηγεί στη συνέχεια, μπορεί να μη θυμάται πολλά πράγματα, αλλά είχε ένα συναίσθημα εκείνη τη στιγμή, που έχει παραμείνει χαραγμένο μέσα του.

«Θυμάμαι σαν κάτι να άνοιξε εκείνη την ώρα. Σαν το σύμπαν. Αλλά δεν μπορώ να το περιγράψω. Νιώθεις σαν να έχεις μία σύνδεση με τον δημιουργό του σύμπαντος εκείνα τα δευτερόλεπτα. Είναι κάτι αλλιώτικο, κάτι που δεν γνωρίζει κανείς, έτσι ένιωσα», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε κάποιες λεπτομέρειες που θυμάται από το ατύχημα.

«Ήταν βράδυ κι όπως επέστρεφα από Επίδαυρο, σε έναν δύσκολο δρόμο με πολλές στροφές, ξαφνικά έχασα τελείως τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Δεν λειτουργούσε τίποτα, ούτε οι ταχύτητες, ούτε τα φρένα, ούτε καν το χειρόφρενο. Δεν μπορούσα να σταματήσω το αμάξι με κανέναν τρόπο. Ούτε να κατέβω μπορούσα, ήταν εν κινήσει και πίσω μου είχα άλλα αυτοκίνητα. Τελικά, με τα πολλά έστριψα πάνω σε ένα δέντο για να βγω από τον δρόμο και να γλιτώσω από τα φορτηγά και κάπου εκεί ευτυχώς, σταμάτησε το αυτοκίνητο», είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

Αίθριος ο καιρός σήμερα, σε ποιες περιοχές θα έχει νεφώσεις - Αναλυτική πρόγνωση

Οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας «δείχνουν» τους υπόπτους για τους θανάτους των τριών παιδιών

Η Μόσχα μιλά για αναδίπλωση στα ανατολικά αλλά χτυπάει στόχους στα βορειοδυτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης