Πρωτιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου με τηλεθέαση που άγγιξε το 30,1%

Με δυνατό ρεπορτάζ και αποκλειστικότητες η εκπομπή του Mega άφησε πίσω τον ανταγωνισμό

Με άμεσα αντανακλαστικά στα θέματα επικαιρότητας, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών των εξελίξεων, η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το Σάββατο 2 Απριλίου κατέγραψε άλλη μια μεγάλη πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης σημειώνοντας μέσο όρο 20,8% στο δυναμικό κοινό 18-54, φτάνοντας σε τέταρτο το 30,1%. Ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά η εκπομπή του Mega στις γυναίκες 25-54, κοινό στο οποίο κατέγραψε μέσο όρο 27%.

Η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, μια παραγωγή της Barking Well, χθες, μεταξύ άλλων, φιλοξένησε τον πρώην μπασκετμπολίστα Δημήτρη Παπανικολάου. Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, ο πρώην σούτινγκ γκαρντ μίλησε στη Σίσσυ Χρηστίδου για τον αυτισμό που έχει τόσο ο ίδιος όσο και η κορούλα του, Άρια. Το περασμένο καλοκαίρι είχε μοιραστεί για πρώτη φορά πως έχει στοιχεία του συνδρόμου Άσπεργκερ, μιας διαταραχής που βρίσκεται στο ευρύτερο φάσμα του αυτισμού.

Στην εκπομπή μίλησε αποκλειστικά και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έχει συλληφθεί κατηγορούμενη για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αλλά και τα διεθνή Μέσα, με όλους να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr