O Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε για τη σχέση του με τη Μαρία Κίτσου

«Στον κόσμο αρέσει να δίνει τέτοιου είδους διάσταση σε τέτοιες συνεργασίες», ανέφερε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του

Για τη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του στις «Άγριες Μέλισσες», Μαρία Κίτσου, μίλησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του «Λάμπρου» στην επιτυχημένη σειρά εποχής, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την ηθοποιό, αλλά και την επιθυμία του τηλεοπτικού κοινού να τους δει ζευγάρι.


«Στον κόσμο αρέσει να δίνει τέτοιου είδους διάσταση σε τέτοιες συνεργασίες. Έχουμε ανάγκη το όνειρο οι άνθρωποι για να μη μας τραβάει κάτω η σκληρή καθημερινότητα και η μυθοπλασία σίγουρα βοηθάει. Και, ξέρετε, η χημεία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν οδηγεί πάντα σε σχέσεις ερωτικές.


Μπορεί να είναι η βάση μιας πολύ σημαντικής φιλίας. Σχεδόν οικογένεια! Άλλωστε, η πραγματική μας οικογένεια είναι οι φίλοι μας, γιατί αυτούς έχουμε επιλέξει, σε αντίθεση με τη βιολογική μας οικογένεια», δήλωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: «Αναμενόμενο είναι, δεν θα τρελαθώ κιόλας. Αλλά δεν θεωρώ ότι βοηθάει την καριέρα μου κάτι τέτοιο. Επίσης, αυτού του είδους η δημοσιότητα μόνο πυροτεχνήματα δημιουργεί κι εγώ ήρθα για να εργαστώ και να μείνω σε αυτό τον χώρο».

Δείτε το βίντεο, που προβλήθηκε στο «Happy Day»



Ειδήσεις σήμερα

Κι επίσημα απέναντι στη Ρούλα ο Μάνος - Θα καταθέσει εναντίον της

Εικόνες βαρβαρότητας από τη ρωσική επίθεση σε Ιρπίν, Μπούτσα και Μαριούπολη έδειξε ο Ζελένσκι στον ΟΗΕ - Δείτε το βίντεο, προσοχή σκληρές εικόνες

«Θα φύγετε πεθαμένοι» φώναζαν οι ροπαλοφόροι στα επεισόδια με μαχαιρώματα σε αγώνα Γ’ Εθνικής







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr