MasterChef - Τζόναθαν Χάρτνετ: «Ήμουν παράπλευρη απώλεια»

MasterChef - Τζόναθαν Χάρτνετ: «Ήμουν παράπλευρη απώλεια»

Ο παίκτης που αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις - Όσα είπε για τις ίντριγκες στο σπίτι των δύο ομάδων, τον ανταγωνισμό, αλλά και τον... τελικό

jo
Για την εμπειρία του στο MasterChef μίλησε ο Τζόναθαν Χάρτνετ, ο παίκτης που αποχώρησε, αφού ο Γιάννος επέλεξε να δώσει την κάρτα ασυλίας στην Ελισάβετ.

Ο 43χρονος παίκτης, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους του φετινού MasterChef βρέθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και δήλωσε αρχικά, πως θεωρεί τον εαυτό του «παράπλευρη απώλεια».

«Ήμουν παράπλευρη απώλεια. Όπως είδατε, δεν προσπάθησα να μπω σε ίντριγκες ποτέ. Ήθελα να το δω μαγειρικά το παιχνίσι και να πάρω συμβουλές, αλλά και να δίνω. Είχε αρκετή ένταση μέσα στο σπίτι, άκουσα λόγια, πολλές χοντράδες. Σίγα ρε παιδιά, ένα παιχνίδι είναι, μην το παρακάνουμε. Ήρθαμε να μαγειρέψουμε. Όταν άρχισαν να μπλέκουν τις κλίκες, εγώ άρχισα να χάνω το ενδιαφέρον μου. Υπήρχε κλίκα στην κόκκινη ομάδα, ο Γιάννος, ο Ιταλός, ο Μάριος, ο Παναγιώτης. Κατάλαβα ότι δεν θα ψηφίζαν ο ένας τον άλλον, ό,τι και να γίνει», δήλωσε αρχικά ο Τζόναθαν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj2z0wlgdnax)

«Όταν ήταν ο Γρηγόρης είχα μια συζήτηση με την ομάδα και είχαμε πει να ψηφίζουμε μαγειρικά. Και με τον Βασίλη Βαλέχα είχα μια συζήτηση, που είναι ένας μάγειρας που τον εκτιμώ πολύ. Πιστεύω ότι είχε κι άλλο δρόμο στο MasterChef. Mετά όμως, έφυγε ο Γρηγόρης και όλα άλλαξαν. Ξαφνικά έγινε πολύ ανταγωνιστικό το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj2zkby1lr1d)

Στη συνέχεια, ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να παραμείνει λίγο ακόμα στον διαγωνισμό και λυπάται πολύ, που δεν τα κατάφερε.

Όταν ρωτήθηκε για τον παίκτη ή την παίκτρια που θεωρεί ότι θα κερδίσει τον τον διαγωνισμό φέτος, ο ίδιος απάντησε πως πιστεύει ότι τον τίτλο θα κερδίσει ο Γιάννος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj2zma14u06p)

«Δεν ξέρω αν είχε στρατηγική ο Γιάννος και με έβγαλε. Ήθελε να σώσει την Ελισάβετ και καλά έκανε. Πιστεύω ότι ο Γιάννος θα φτάσει στον τελικό και θα το κερδίσει. Έχει τις γνώσεις, αλλά δεν φτάνεις εκεί χωρίς στρατηγική», είπε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διεθνής κατακραυγή κατά Ρωσίας, έρευνα του ΟΗΕ για τη σφαγή στην Μπούτσα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μοιραίο λάθος της 33χρονης και τα σενάρια για τα κίνητρα του φρικτού εγκλήματος

Το «Ημερολόγιο» το
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης