Η Κιμ Καρντάσιαν παραδέχεται πως ένιωσε έλξη για τον Πιτ Ντέιβιντσον, ενώ ήταν ακόμα ζευγάρι με τον Κάνιε Γουέστ

Η διάσημη τηλεπερσόνα ανέφερε πως ένιωσε «κάτι» για τον ηθοποιό, από όταν βρέθηκαν μαζί στο σετ του «Saturday Night Live» κι αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί για τις ανάγκες του show

Η Κιμ Καρντάσιαν παραδέχτηκε πως από το πρώτο κιόλας, φιλί με τον Πιτ Ντέιβιντσον στη σκηνή του «Saturday Night Live», ένιωσε την έλξη μεταξύ τους.

Η διάσημη τηλεπερσόνα ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σειρά podcast «Not Skinny But Not Fat» της Amanda Hirsch πως παρά το γεγονός ότι τότε ήταν ακόμα ζευγάρι με τον Κάνιε Γουέστ, ένιωσε «κάτι» με τον κωμικό ηθοποιό.


«Όταν φιληθήκαμε για πρώτη φορά, είπα από μέσα μου "μμμ". Μπορεί να ήταν ένα φιλί που δώσαμε για τις ανάγκες του σόου, αλλά πραγματικά ένιωσα μια σπίθα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, τα συναισθήματα που ένιωσε δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, όμως και πάλι, ο Πιτ Ντέιβιντσον δεν της πέρασε απαρατήρητος.

«Δεν είχα φιλήσει κανέναν άλλο για 10 χρόνια περίπου, οπότε σκέφτηκα πως αυτός ήταν ο λόγος που ενθουσιάστηκα τόσο. Γι' αυτό, προσπάθησα να μη δώσω τόση σημασία, ένιωθα ηλίθια», δήλωσε.


Φυσικά, αναφέρεται στην πολυσυζητημένη εμφάνισή της με τον κωμικό ηθοποιό πάνω σε ένα «μαγικό χαλί», ενώ αναπαριστούσαν την «ιστορία αγάπης» του Αλαντίν και της Γιασμίν σε μία πιο... αστεία εκδοχή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα, η Κιμ Καρντάσιαν είχε αποκαλύψει πως το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν το συγκεκριμένο χαλί, που χρησιμοποιήθηκε στο γύρισμα, τα κοστούμια τους, αλλά και το λυχνάρι με το τζίνι για να της θυμίζουν τη γνωριμία τους και το πρώτο τους φιλί.




Ειδήσεις σήμερα:

Τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα για το tablet της Τζωρτζίνας - «Τρέχει» η έρευνα για Μαλένα και Ίριδα

Ο δήμος του Σαντιάγο ανακοινώνει... δελτίο στο νερό καθώς η ξηρασία στη Χιλή μπαίνει στη 13η χρονιά!

Πέθανε ο κορυφαίος Έλληνας ορειβάτης Αντώνης Σύκαρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr