Τζόνι Ντεπ: Πέταξαν έξω από τη δικαστική αίθουσα την κολλητή φίλη της Άμπερ Χερντ

Τζόνι Ντεπ: Πέταξαν έξω από τη δικαστική αίθουσα την κολλητή φίλη της Άμπερ Χερντ

Η δημοσιογράφος Ιβ Μπάρλοου αποχώρησε από τη δίκη, μετά από δικαστική εντολή - Καθόταν στην πρώτη σειρά, έστελνε μηνύματα από το κινητό της και ενημέρωνε τους χρήστες του Twitter για τις εξελίξεις

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__2_
Η πολύκροτη δίκη μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ συνεχίζεται και απασχολεί την κοινή γνώμη.

Η καλή φίλη της Άμπερ Χερντ, Ιβ Μπάρλοου βρέθηκε μάλιστα, ανάμεσα στο κοινό και φρόντισε να κρατάει ενήμερους τους χρήστες του Twitter για όσα εκτυλλίσονται μέσα στη δικαστική αίθουσα.


Κλείσιμο
Ωστόσο, η πράξη της δεν βρήκε σύμφωνη τη δικαστή Penney S. Azcarate, η οποία και ζήτησε τελικά, την αποβολή της μέχρι τη λήξη της δίκης.

Οι νομικοί σύμβουλοι έχουν απαγορεύσει ρητά από την αρχή κιόλας, της δικαστικής διαμάχης μεταξύ των δύο διασημοτήτων, την διαρροή σχετικών πληροφοριών στο Διαδίκτυο.


Όπως φαίνεται, η Ιβ Μπάρλοου αδιαφόρησε για τη δικαστική εντολή και όχι μόνο έστελνε μηνύματα από το κινητό της, ενημερώνοντας το περιβάλλον της σχετικά με τις εξελίξεις, αλλά έκανε επίσης, αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Και όλα αυτά μάλιστα, ενώ ήταν καθισμένη στην πρώτη σειρά, ενώπιον των δικαστών.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η δημοσιογράφος λειτουργεί σαν να είναι μέρος της ομάδας υπεράσπισης της Άμπερ Χερντ, γεγονός το οποίο δεν ισχύει.

Η ένταση αυτή τη φορά ξεκίνησε, όταν η Μπάρλοου απαίτησε από τον συνήγορο της Χερντ να ζητήσει από τη δικαστή τον αποκλεισμό ενός μάρτυρα υπεράσπισης του Ντεπ, της Τζίνα Ντόιτερς, καθώς έκρινε πως δεν θα δώσει μια αντικειμενική κατάθεση.


Την κατηγορούσε μάλιστα, πως πριν πάει για κατάθεση είχε παρακολουθήσει στιγμιότυπα από τη δίκη και ανάγκασε την δικαστή να μην τη δεχτεί στην ομάδα υπεράσπισης του ηθοποιού.

Έτσι, η νομική ομάδα του Τζόνι Ντεπ πέρασε στην αντεπίθεση, ζητώντας από το δικαστήριο να αποβάλλει την Μπάρλοου.

«Η Άμπερ Χερντ έχει την κολλητή της φίλη να κάθεται στην πρώτη γραμμή με τη νομική της ομάδα στη δίκη και να κάνει αναρτήσεις στο Twitter μέσα από τη δικαστική αίΘουσα. Στέλνει μηνύματα και δημοσιεύει πληροφορίες, που δεν πρέπει και νομίζει πως είναι μέρος της ομάδας υπεράσπισης της Χερντ, γεγονός που δεν ισχύει. Οι πράξεις της δεν συνάδουν με τους κανόνες», ανέφερε ο συνήγορος του Ντεπ ενώπιον του Δικαστηρίου.



Ειδήσεις σήμερα:

Σαγκάη: Σε σύγχυση η κυβέρνηση, ως την Τετάρτη θα άρει το lockdown ενώ τα κρούσματα αυξάνονται


O Κρις Νοθ μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο απειλεί ότι θα αποκαλύψει πράγματα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες


Μπακς-Μπουλς: Το double double του Γιάννη Αντετοκούνμπο από... ημίχρονο και οι Έλληνες του Fiserv Forum - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης