Τα τελευταία χρόνια η ζωή της Σερένα Γουίλιαμς έχει αλλάξει ριζικά καθώς ήρθε στη ζωή της η κόρη της Ολυμπία. Η ίδια απολαμβάνει τη μητρότητα και είναι μια αφοσιωμένη μαμά.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Insider, η διάσημη τενίστρια μίλησε για τις «ενοχές της μαμάς» που νιώθει όταν πρόκειται να εξισορροπήσει τον προσωπικό χρόνο με τη φροντίδα της Ολυμπίας.
«Η ενοχή της μαμάς είναι πραγματική», είπε για να συνεχίσει: «Πάντα νιώθω τόσο ένοχη όταν κάνω κάτι μόνος μου. Δεν ξέρω αν είμαι καλή μαμά και δεν ξέρω αν η μέθοδός μου λειτουργεί, αλλά είμαι πολύ πρακτική με την κόρη μου και το ίδιο ήταν και οι γονείς μου. Έχω θέσει πολύ καλά όρια, αλλά μετά τη δουλειά, πάω κατευθείαν στην κόρη μου».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.