Ο Τζάρεντ Πανταλέκι ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο

«Είναι τυχερός που ζει», ανέφερε ο συνάδελφός του, Τζένσεν Ακλς

Ο Τζάρεντ Πανταλέκι έχασε την εκδήλωση των θαυμαστών της σειράς «Supernatural» την Κυριακή, αφού ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

«Μου λείπει ο φίλος μου», είπε ο πρώην συμπρωταγωνιστής του 39χρονου ηθοποιού, Τζένσεν Ακλς, στους φαν που τον περίμεναν στο Νιου Τζέρσεϊ. «[Ο Πανταλέκι] στέλνει την αγάπη του. Μίλησα μαζί του χθες. Είναι λυπημένος που δεν μπορεί να είναι εδώ».

Ο Ακλς διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του Πανταλέκι ότι πηγαίνει καλά, προτού μοιραστεί κάποιες λεπτομέρειες για το περιστατικό: «Ήταν σε ένα πολύ άσχημο αυτοκινητιστικό ατύχημα. Δεν οδηγούσε. Ήταν στη θέση του συνοδηγού και είναι τυχερός που ζει» και πρόσθεσε:

«Τα πάει καλά και κυκλοφορεί. Αλλά ναι, ήταν ένα πολύ, πολύ άσχημο αυτοκινητιστικό ατύχημα. Απλώς κρατήστε τον στις σκέψεις σας, στείλτε του λίγη αγάπη αν σας δοθεί η ευκαιρία στα social media και θα είναι ξανά κοντά μας σύντομα».

O Τζένσεν Άκλς και ο Τζάρεντ Πανταλέκι συμπρωταγωνίστησαν από το 2005 έως το 2020, στην επιτυχημένη σειρά «Supernatural»

Προς το παρόν, δεν είναι σαφές πότε και πού σημειώθηκε το τροχαίο, ωστόσο έχει γίνει γνωστό πως το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ηθοποιός, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Την περασμένη Πέμπτη πάντως, ο Τζάρεντ Πανταλέκι είχε ανακοινώσει στο Twitter ότι θα έχανε την εκδήλωση, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερα:

«Γεια #SpnFamily! Συγγνώμη που θα λείψω στη Νέα Υόρκη αυτό το Σαββατοκύριακο. Ευχαριστούμε εσάς και την #WalkerFamily για όλη την αγάπη και την υποστήριξη. Ανυπομονώ να σας ξαναδώ. 🙏❤️», έγραψε στο Twitter ο ηθοποιός.

Ειδήσεις σήμερα:

Με περισσότερες από 15 σφαίρες εκτέλεσαν τον Γιάννη Σκαφτούρο – Ποιος ήταν ο «Θείος Τζο» της Greek Mafia

Στα 8.413 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, 66 θάνατοι και 279 διασωληνωμένοι

Ακτιβιστές αλυσοδέθηκαν σε ρωσικό τάνκερ στη Νορβηγία, δεν το άφησαν να παραδώσει πετρέλαιο - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr