Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε συνεργασία, λόγω κακής συμπεριφοράς»

Η ηθοποιός μίλησε για τις άσχημες συνεργασίες, από τις οποίες έχει περάσει στο παρελθόν 

Για τη ζωή της με τρεις άντρες στο σπίτι της, τη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια», αλλά και τις δύσκολες συνεργασίες από τις οποίες έχει περάσει, μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Love It» και αρχικά, αναφέρθηκε στη σειρά που πρωταγωνιστεί και τη συνεργασία της με τον Μελέτη Ηλία.

«Όλοι μας είμαστε πολύ περήφανοι, που συμμετέχουμε στη σειρά "Τα καλύτερά μας χρόνια"», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τον συμπρωταγωνιστή της: «Με τον Μελέτη Ηλία έχουμε μία φοβερή χημεία. Είναι εξαιρετικός και τον αγαπώ πολύ. Αυτή η συνεργασία μας έχει πάει πολύ καλά».


Όσο για τις κακές συνεργασίες, από τις οποίες έχει περάσει στο παρελθόν, δήλωσε: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε συνεργασία, λόγω κακής συμπεριφοράς».

Ωστόσο, δεν εγκατέλειψε όπως είπε, αλλά το «πήγε μέχρι τέλους». «Δεν έφυγα, το πήγα ως το τέλος. Όσο με ζορίζω, παθαίνω διάφορα ψυχοσωματικά. Κάνω ψυχοθεραπεία», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικογένειά της και δήλωσε πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να είναι κοντά στα παιδιά της.

«Μιλάω πολύ για τα παιδιά μου, είμαι γραφική μαμά. Το να είμαι με τρεις άντρες μέσα στο σπίτι, είναι πολύ ωραίο, δεν με δυσκολεύει. Τα λατρεύω τα αγόρια μου. Προσπαθώ να είμαι πάντα κοντά στα παιδιά μου. Είμαι όμως, και πολύ ενοχική», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Με απόφαση του ΣτΕ, το Δημόσιο αποζημιώνει με €200.000 οικογένεια 33χρονου που έχασε τη ζωή του επειδή το ασθενοφόρο άργησε 36 λεπτα

Στα 7.580 τα νέα κρούσματα - 48 θάνατοι, 260 οι διασωληνωμένοι

Την κατάργηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού για την είσοδο στη χώρα από την 1η Μαΐου, εισηγούνται οι Εμπειρογνώμονες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr