Σασμός - Γιώργος Χριστοδούλου: Ο «Σταύρος» αποκαλύπτει ποιον άντρα θα επιλέξει τελικά, η «Αργυρώ»

Σασμός - Γιώργος Χριστοδούλου: Ο «Σταύρος» αποκαλύπτει ποιον άντρα θα επιλέξει τελικά, η «Αργυρώ»

Ο Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε για τη δραματική σειρά του Alpha, τον ρόλο του και τις εξελίξεις της πλοκής

sasmos
Για τον ρόλο του «Σταύρου» στον Σασμό, τη σχέση του με την «Αργυρώ», αλλά και τη συνέχεια της πλοκής μίλησε ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Ο ηθοποιός που μπήκε πρόσφατα στη δραματική σειρά του Alpha αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα ποιος θα είναι ο άνδρας που θα επιλέξει στο τέλος η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη).

Αρχικά, μιλώντας για τον ρόλο του, ο Γιώργος Χριστοδούλου ανέφερε: «Ο Σταύρος είναι ένας θετικός χαρακτήρας, αλλά στη συνείδηση του κόσμου είναι ένας χαρακτήρας - εμπόδιο. Έχω λάβει μηνύματα από ανθρώπους, που δεν τον γουστάρουν, αλλά τον αδικούν. Μόνο καλό μπορεί να κάνει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjq17oz0yb2p)
Κλείσιμο

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, είναι ένας άντρας που θέλησε να μπει στη ζωή της Αργυρώς για να τη «σώσει», καθώς τη βλέπουμε έτοιμη να «βουλιάξει» μετά τον θάνατο του Πετρή και την αθώωση του Αστέρη.

«Ο Σταύρος αγαπάει πολύ την Αργυρώ, άνευ όρων. Εκείνη είναι μια γυναίκα που βρίσκεται σε αδύναμη φάση. Καταλαβαίνει ότι η Αργυρώ δεν είναι ερωτευμένη μαζί του, όμως θα σταθεί δίπλα της με όλο του το είναι, ακόμα κι αν δεν παίρνει αυτό που θέλει», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος θεωρεί ότι ο Σταύρος δεν θα έχει τελικά, το μέλλον που θέλει με την Αργυρώ. «Πιστεύω πως θα διαλέξει τον Αστέρη. Είναι μεγάλος ο έρωτάς τους και μιλάμε για μυθοπλασία. Αν ήταν η πραγματική ζωή, μπορεί να επέλεγε τον Σταύρο», αναφέρει ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Τέλος, για το αν συνεχίσει στην επόμενη σεζόν, απάντησε: «Δεν θέλω να είμαι στην τηλεόραση, απλά για να είμαι. Θέλω αυτό που θα κάνω, να γοητεύει εμένα πρώτα. Μέχρι τώρα νιώθω υπέροχα».


Ειδήσεις σήμερα

Σταϊκούρας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανακοινωθούν νέα μέτρα και τον Μάιο

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: «Έφυγε» ξαφνικά στον ύπνο του 4χρονο παιδάκι

Ο Έλον Μασκ θέλει να δεσμεύσει όσο το δυνατόν μικρότερο μέρος της περιουσίας του στην εξαγορά του Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης