Η Σόφι Τέρνερ εξομολογήθηκε τη σοβαρή διατροφική διαταραχή της και τη συμβουλή που τα άλλαξε όλα

Η Σόφι Τέρνερ εξομολογήθηκε τη σοβαρή διατροφική διαταραχή της και τη συμβουλή που τα άλλαξε όλα

«Αυτό ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου πει κανείς», είπε η ηθοποιός για τη συμβουλή που της έδωσε ο θεραπευτής της

turner11
Η Σόφι Τέρνερ, που διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μίλησε για τα θέματα ψυχικής υγείας, τα οποία αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Η ηθοποιός του «Game of Thrones» που περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Met Gala δίπλα στον σύζυγό της, Τζο Τζόνας, πριν τον γνωρίσει και γίνει μητέρα, όπως παραδέχτηκε η ίδια, πολεμούσε με τους δικούς της δαίμονες.

Πιο συγκεκριμένα, η Βρετανίδα ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στο Elle, όπου και μίλησε για τη μάχη με μία δύσκολη διατροφική διαταραχή.

Σύμφωνα με την ίδια, αυτή η διαταραχή ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκε να προσλάβει έναν θεραπευτή, για να παρακολουθεί τις «ανθυγιεινές» συνήθειές της.

«Θα διασφάλιζε ότι δεν έκανα τίποτα ανθυγιεινό με τις διατροφικές μου συνήθειες», είπε η ηθοποιός και στη συνέχεια μίλησε για την επιρροή, που ασκούσαν πάνω της τα social media.

Κλείσιμο


«Είχα σχέση αγάπης-μίσους με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πυροδοτούσαν τη διατροφική μου διαταραχή» είπε η Τέρνερ και στη συνέχεια είπε ότι:

«Ένα βράδυ, σκεφτόμουν ξανά και ξανά ένα σχόλιο που είχα δει στο Instagram. Έλεγα “Είμαι τόσο χοντρή, είμαι τόσο ανεπιθύμητη” και γυρνούσα έξω».

Η Τέρνερ, μετρά 14,8 εκατομμύρια ακόλουθους στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και όπως είναι επόμενο, τα σχόλια που δέχεται καθημερινά είναι χιλιάδες.



Η συμβουλή που της άλλαξε τη ζωή

Ωστόσο, ο θεραπευτής της παρενέβη για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της «ανθυγιεινής σκέψης».

Αυτό που της είπε ήταν: «Ξέρεις, κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά. Ξέρω ότι το σκέφτεσαι αυτό, αλλά κανείς άλλος δεν το σκέφτεται. Δεν είσαι τόσο σημαντική».

Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, ήταν ακριβώς αυτό που έπρεπε να ακούσει, αφού παραδέχτηκε και η ίδια ότι: «Αυτό ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου πει κανείς».

Στο τέλος της συνέντευξης, η Τέρνερ εξομολογήθηκε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ακόμη κομμάτι της καθημερινότητάς της και ένας παράγοντας που την επηρεάζει αρκετά. Γι’ αυτό θα προσπαθήσει να «αποστασιοποιηθεί» από τον κόσμο του Instagram και ίσως διαγράψει στο μέλλον την εφαρμογή από το κινητό της.




Ειδήσεις σήμερα:

Άμπερ Χερντ για Ντεπ: Μου έσκισε το εσώρουχο και έβαλε τα δάχτυλά του μέσα μου ψάχνοντας ναρκωτικά

Τροχαίο με σοβαρά τραυματία στην Ηλιούπολη - Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Βουλιαγμένης

Βίντεο από drone δείχνει για πρώτη φορά τις μάχες των Ρώσων μισθοφόρων της Wagner στο Ντονμπάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης