Survivor: Πρώην παίκτρια περιγράφει τον Σπύρο Μαρτίκα κάνοντας... κωλοτούμπα

Η απίστευτη αντίδραση της Άσπας Πρεδάρη, όταν η Μαλέσκου της ζήτησε να περιγράψει τον 45χρονο φαρμακοποιό - Δείτε το βίντεο

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι από τις προσωπικότητες που μονοπωλούν το φετινό Survivor. Η Άσπα Πρεδάρη, πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή με την Ιωάννα Μαλέσκου, προκειμένου να σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο.

Η πρώην παίκτρια της Μπλε Ομάδας μπορεί να αποχώρησε σχετικά νωρίς από τον φετινό κύκλο, όμως, κατόρθωσε να σχηματίσει μία ολοκληρωμένη εικόνα για τους συμπαίκτες της. Έτσι, σήμερα, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τη συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα  σηκώθηκε από τον καναπέ του «Love It» και έκανε μία εντυπωσιακή... κωλοτούμπα, κάνοντας την Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την εβδομάδα ο 45χρονος φαρμακοποιός άλλαξε αρκετές φορές στρατόπεδο με αποκορύφωμα τη ψήφο αποχώρησης στην, πρώην κολλητή του, Βρισηίδα Ανδριώτου, την οποία μετάνιωσε εντός 24 ωρών, κατηγορώντας τους συμπαίκτες του ότι τον επηρέασαν.

Δείτε το στιγμιότυπο από την εκπομπή:


Ειδήσεις σήμερα:

Βήμα - βήμα η διαδικασία για να πάρετε την επιστροφή έως €600 του ηλεκτρικού ρεύματος

Αυτός είναι ο 55χρονος από την Καβάλα που στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Νέο πλήγμα σε ρωσική φρεγάτα στη Μαύρη Θάλασσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr