Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Αυτή την Κυριακή θα τα δούμε διπλά

Ο Άγγελος επιστρέφει από επαγγελματικό ταξίδι και η Βέλη βρίσκει μια έκπληξη στη βαλίτσα του…

Η Καίτη προσπαθεί να αποδείξει στον Ηλία ότι είναι καλλιεργημένη, η Βέλη θέλει τον Σάκη Ρουβά να της προμοτάρει το μαγαζί, η Βούλα έχει σωσία και η Ξένια αναρωτιέται αν ο Αμπάς είναι αδερφός της. Αυτή την Κυριακή, στις 21:30, στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»!

Επεισόδιο: 47
Ο Άγγελος επιστρέφει από επαγγελματικό ταξίδι και η Βέλη βρίσκει μια έκπληξη στη βαλίτσα του… Η Καίτη, πικαρισμένη έχοντας ακούσει τον Ηλία να επαινεί μια συνάδελφό του για τη μόρφωσή της, αποφασίζει να του δείξει ότι κι εκείνη είναι καλλιεργημένη. Μια ελληνοαυστραλή τουρίστρια που είναι ίδια η Βούλα, κάνει την εμφάνιση της στο χωριό κι ο Μηνάς κοντεύει να χάσει το μυαλό του. Ο Χάρης Όιλ κερδίζει τις εκλογές, κάτι που προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Ιδιαίτερα στη Σοφία, που αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι τελικά δεν τον αντιπαθεί όσο θέλει να νομίζει.

Τι θα δούμε




Επεισόδιο: 48
Η Καίτη, για να αποδείξει στον Ηλία ότι είναι κάτι περισσότερο από μια ωραία γυναίκα και ότι διαθέτει περιεχόμενο, συνεχίζει να το «παίζει» κουλτουριάρα και καλλιεργημένη. Ο Ηλίας αρχίζει να νοσταλγεί την Καίτη που ήξερε. Ξαφνικά ωστόσο, αρχίζει τυχαία να υποπτεύεται ότι όλο αυτό ίσως να είναι λίγο «μούφα»… Η Ξένια και ο Μπάμπης γνωρίζουν τον περιβόητο αδερφό της Ξένιας, τον Αμπάς. Και περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα του DNA. Τελικά είναι αδερφός της; Ο Μηνάς λύνει το μυστήριο με την ελληνοαυστραλή τουρίστρια που είναι ίδια η Βούλα… Η Βέλη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να τη φέρει σε επαφή με το Σάκη Ρουβά για να προμοτάρει το μαγαζί της. Ο Άγγελος αρνείται σθεναρά, μέχρι που ο Κανάτης δίνει τη λύση.

Τι θα δούμε




Δείτε το trailer

Ειδήσεις σήμερα:

Eurovision: Ο αποκλεισμός της Κύπρου, ένα φιλί και μία Ισπανία που έβαλε «φωτιά»


Ο Τζόνσον διώχνει 91.000 δημόσιους υπαλλήλους


Αντώνης Συκάρης: Απεγκλωβίστηκε μετά από ένα μήνα η σορός του ορειβάτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr