Σαρλίζ Θέρον: Ο φημολογούμενος σύντροφός της είναι ο πρώην της Χάλι Μπέρι

«Είναι πολύ άνετοι και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου» αποκάλυψε άτομο από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού

Η Σαρλίζ Θερόν προχώρησε στην προσωπική της ζωή και έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά του Καναδού, Γκάμπριελ Όμπρι.

Σύμφωνα με το US Weekly, άτομο από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον επιβεβαίωσε ότι η σταρ είναι ζευγάρι με το μοντέλο και πρώην της Χάλι Μπέρι.

Πιο αναλυτικά, στο δημοσίευμα του περιοδικού αναφέρεται ότι, η Θερόν και ο Όμπρι: «Είναι πολύ άνετοι και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου». Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι δυο τους είχαν συνδεθεί και στο παρελθόν και συγκεκριμένα, το 2017, σε κοινή τους φωτογράφιση.

Ωστόσο, τότε η Θέρον είχε διαψεύσει τις φήμες ότι είναι μαζί. 
«Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ», είχε επισημάνει η διάσημη ηθοποιός του «Atomic Blonde» κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Ιουλίου 2017 στο «Watch What Happens Live With Andy Cohen». «Τον συνάντησα για τρία δευτερόλεπτα. Απλά λέγαμε ένα “γεια!” γιατί τα παιδιά μας πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο», εξήγησε.

Ο νέος έρωτας σε συνδυασμό με την πολυσυζητημένη είσοδό της στον κόσμο της Marvel, δείχνουν ότι η Θερόν διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της. 


Υπενθυμίζεται, ότι θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στην ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness».

Ο χαρακτήρας που θα ενσαρκώσει, είναι αυτός της Κλέα. Πρόκειται για μια μάγισσα με την οποία ο Δόκτωρ Στρέιντζ έχει ερωτικές σχέσεις, χαρακτήρα που δημιούργησαν οι Σταν Λι και Στιβ Ντίτκο, και που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πλευρά του Strange στο Strange Tales το 1964.

Η ηθοποιός ακόμη, πρόσφατα μοιράστηκε και κάποιες φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, για να τους δώσει μία μικρή «γεύση», από το πώς θα μοιάζει η Κλέα.




Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζει τον εκβιασμό ο Ερντογάν: Δεν μπορούμε να κάνουμε με Σουηδία και Φινλανδία το λάθος που κάναμε με την Ελλάδα

Κλήθηκαν για κατάθεση οι δυο ψαράδες που είναι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 14χρονο από τα Σεπόλια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr