ΟΧρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος υποδύθηκε τον «Λυκούργο» και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό θέλησε να αποχαιρετήσει τον ήρωά του.
Ο ηθοποιός, που χάρισε απολαυστικές στιγμές και άπειρα γέλια στους τηλεθεατές έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Γεια σου Λυκούργο!!! Ξαναβρεθήκαμε μετά από τόσα χρόνια κι απολαύσαμε πάλι μια ωραία χρονιά! Εις το επανιδείν!!!», έγραψε δίπλα σε μία φωτογραφία που τον δείχνει στον ρόλο του Λυκούργου.
Υπενθυμίζεται πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν θα ακολουθήσει το υπόλοιπο καστ της σειράς στην καλοκαιρινή περιοδεία που ετοίμασαν. Στη θέση του θα βρεθεί ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Με έμφαση στη συνεργασία, στη δύναμη που παίρνουμε ο ένας από τον άλλο και στην απόλυτη ισορροπία του ανθρώπου με τη φύση, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Νερού και μας θυμίζει ότι είναι το μέλλον της ανθρωπότητας.