Ο Αιμίλιος Χειλάκηςήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για το τέλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός υποδύεται στη δημοφιλή σειρά τον Ακύλα Μεγαρίτη. Όπως «προανήγγειλε» ο γνωστός ηθοποιός, το φινάλε θα έχει πολύ κλάμα για το τηλεοπτικό κοινό.
«Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό. Διαβάζοντάς το εγώ έκλαψα. Είναι εξαιρετικά συγκινητικά όλα αυτά που συμβαίνουν. Εξαρτάται πώς θεωρείς τη δικαίωση στα πράγματα. Θα υπάρξει δικαίωση στα πράγματα που εσύ πρέπει να γίνουν. Σε ένα σίριαλ που η μυθοπλασία του κινείται στα όρια της ανάγκης του κανονικού, είμαστε συνεπείς», ανέφερε ο Αιμίλιος Χειλάκης και πρόσθεσε πως «πάντα νικάει ο έρωτας».
«Πρόσφατα έμαθα κάτι πολύ ωραίο που λένε στην ανατολική φιλοσοφία. Λένε πως το καλό πάντα νικάει, γιατί αν νικούσε το κακό θα είχε τελειώσει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι πολύ ωραίο αυτό;» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Αιμίλιος Χειλάκης.
Μέσα από τις δωρεές τους από την πλατφόρμα, οι χρήστες του efood συνεισφέρουν σε μια πληθώρα σημαντικών σκοπών και αναδεικνύουν τον καθοριστικό κοινωνικό ρόλο της κορυφαίας υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα.
Για την HELLENiQ ENERGY, η στήριξη των γυναικών που βρίσκονται σε ανάγκη δεν είναι απλά μια ημερολογιακή γιορτή, αλλά μία διαρκής πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.
H Vistabet επέστρεψε δυναμικά με νέα καμπάνια που τα «σπάει» και το σύνθημα «Vistabet και καλή διασκέδαση» σε βάζει πρώτο… τραπέζι στο πορτοκαλί Live Casino.