Ο Άνταμ Σάντλερ θυμάται μία άβολη στιγμή που είχε σε παραλία γυμνιστών

Ο Άνταμ Σάντλερ θυμάται μία άβολη στιγμή που είχε σε παραλία γυμνιστών

«Βγάζω το μαγιό μου και λέω: “Δεν πρέπει να το κάνω αυτό. Κάποιος θα με βγάλει φωτογραφία και θα μου καταστρέψει τη ζωή», ανέφερε ο ηθοποιός, όσο εξιστορούσε την περιπέτεια που είχε στην Ισπανία - Δείτε το σχετικό βίντεο

Adam_Sandler_Had_a_Mishap_at_a_Nude_Beach_Involving_a_Seagull__Extended____The_Tonight_Show_2-44_screenshot
Με το γνωστό χιούμορ που τον διακατέχει, ο Άνταμ Σάντλερ περιέγραψε στην πιο πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, το απρόοπτο που του συνέβη σε παραλία γυμνιστών της Ισπανίας.

Ο διάσημος ηθοποιός αναλυτικότερα, βρέθηκε καλεσμένος στο «The Tonight Show» με τον Τζίμι Φάλον το βράδυ της Δευτέρας, για την προώθηση της νέας του ταινίας με τίτλο «Hustle». Ανάμεσα σε όσα συζήτησαν με τον οικοδεσπότη του talk show, ο 55χρονος σταρ του Χόλιγουντ μοιράστηκε και μία αστεία ιστορία σχετικά με ένα ατύχημα που είχε στη συγκεκριμένη παραλία γυμνιστών, όπου είχε πάει για να απολαύσει το μπάνιο του.

Πιο συγκεκριμένα, είπε σχετικά με αυτό: «Κολυμπούσα στη Μεσόγειο. Είναι πολύ αλμυρή η θάλασσα εκεί πέρα, οπότε επιπλέεις. Δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσεις να πατήσεις στο νερό, απλά επιπλέεις! Οπότε διασκεδάζω επιπλέοντας».

«Κοιτάω ψηλά», είπε σε συνέχεια της περιγραφής της περιπέτειάς του και πρόσθεσε: «βλέπω μια παραλία και αρχίζω να επιπλέω πιο κοντά  και όλοι είναι γυμνοί. Όλοι νιώθουν υπέροχα που είναι γυμνοί κανείς δεν νοιάζεται. Υπάρχουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας γυμνά. Δεν τους νοιάζει, απλώς νιώθουν άνετα, λένε, “Δεν πειράζει, έτσι είμαι εγώ, θα είμαι γυμνός”».

Ο Σάντλερ στην  πορεία της συζήτησης, εξομολογήθηκε ότι ήθελε και εκείνος να νιώσει το ίδιο με τους υπόλοιπους και πήρε την απόφαση να συμμετέχει στον γυμνισμό.

 
«Βγάζω το μαγιό μου και αμέσως λέω: “Δεν πρέπει να το κάνω αυτό. Κάποιος θα με βγάλει φωτογραφία και θα μου καταστρέψει τη ζωή”. Ας μείνω κάτω από το νερό, ήταν λάθος. Ψάχνω για το μαγιό μου, αλλά επειδή είναι τόσο αλμυρά, τα γεννητικά όργανα επέπλεαν προς τα πάνω, έτσι μπορούσε να να δει κάποιος να επιπλέουν πάνω από το νερό, και το “πράγμα που εξέχει" επέπλεε επίσης. Προσπαθούσα να το σπρώξω προς τα κάτω, αλλά συνέχιζε να επιπλέει».

Στο τέλος, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι όσο εκείνος έδινε τη «μάχη» του με το νερό, στο οποίο επέπλεε, οι γλάροι που βρίσκονταν εκεί άρχισαν να έρχονται κατά πάνω του, με συγκεκριμένο στόχο, όπως έιπε. «Ήμουν επισκέπτης στη χώρα, τους το έδωσα», είπε και ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε το βίντεο

Adam Sandler Had a Mishap at a Nude Beach Involving a Seagull (Extended) | The Tonight Show


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο συνέδριο ygeiamou: Πιστεύω ακράδαντα σε ένα ισχυρό δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Αποποιείται την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα ο ένας εκ των δύο γιων του, Φρέντυ

Είναι επίσημο: Η Ευρώπη αποφάσισε κοινό φορτιστή για κινητά, τάμπλετ και κάμερες έως το 2024
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης