Τα ρεκόρ του Παπαδάκη και η Λίτσα Πατέρα σε ρόλο Πυθίας

Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δικαίως διανύουν δεκαετίες στα πλατό παραμένοντας αναλλοίωτοι

Είναι ο μακροβιότερος. Είναι ο πατριάρχης της πρωινής ενημέρωσης. Και ξέρει να κάνει και κινήσεις – ματ στην τηλεοπτική σκακιέρα. Ο Γιώργος Παπαδάκης όχι μόνο έχει τηλεοπτικά την ίδια ηλικία με την ιδιωτική τηλεόραση αλλά επιπλέον ρεκόρ σαν τα χθεσινά δεν ξαφνιάζουν. Είναι αναμενόμενα. Το «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής της, καταγράφοντας 23,1%, την υψηλότερη επίδοσή της, στο δυναμικό κοινό 18-54, από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα, με το ανδρικό κοινό να «χτυπάει» 45,6%, και το γυναικείο να φτάνει έως και 22,5%. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή σε τέταρτο (07:30-07:45) έφτασε το 27%. Γιώργο, βάστα γερά.

Η κυρία Λίτσα Πατέρα, στυλοβάτης του σταθμού δεν είναι τυχαία μία Κυρία. Απέφυγε να σχολιάσει τα όσα ακούγονται για το «Πρωινό» χρησιμοποιώντας την τακτική της Πυθίας. Δεν πήρε θέση, δεν σχολίασε αλλά κατά βάθος πήρε. Εμπειρότατη.

Ο άλλος Γιώργος, ο Λιάγκας, σήμερα είπε την πιο εύστοχη ατάκα θέλοντας διακριτικά να σχολιάσει τα όσα γράφουμε εδώ και εβδομάδες για το μέλλον του «Πρωινού». «Θα πάρω τα πριόνι να κόψουμε το τραπέζι». Καλό. Μένουμε για λίγο ακόμα στο Μαρούσι και σημειώνουμε κάτι που αξίζει.



Οι «Αγριες Μέλισσες» αυτό το σίριαλ – παράσημο, χθες το βράδυ πέτυχαν 22,3% τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο. Μετά από τρία χρόνια και πολλές επιθέσεις. Μελίνα, Πέτρο, αγαπημένε μου Λευτέρη, τίποτα δεν μπορεί να σας πτοήσει. Αδαμάντινοι. Σε όλα.

Οπου πρωινό και σαματάς. Ζήλεψαν από την Φαίη και τον Γιώργο και είπαν να χωρίσουν και το δίδυμο του Star Καρτελιάς – Παπίλα. Οι ίδιοι αμήχανοι και απορημένοι ενώπιον της κάμερας άρχισαν να συνειδητοποιούν και άλλες πλευρές της τηλεοπτικής καριέρας. Τις όχι και τόσο συναρπαστικές.

Βλέπω τα κουίζ μου τα λύνουν οι συνάδελφοι και μπράβο. Ο νοών νοείτω, φίλοι μου.

Για την Ζήνα Κουτσελίνη τα είχα πει. Μην τα ξαναλέμε…

Το σίριαλ συνεχίζεται. Περάσαμε στο επεισόδιο «Προσκλητήριο». Οσοι θέλουν ας πάρουν μέρος. Μετά όμως να μην παραπονιούνται…

Από την Κυριακή, 12 Ιουνίου και κάθε Κυριακή, στις 21.00 η δραματική σειρά εποχής, «Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη επιστρέφει σε επανάληψη με διπλά επεισόδια, στο OPEN.

Κουίζ και φύγαμε γι απόψε… Ποιο στέλεχος ετοιμάζει βαλίτσες και θα αντικατασταθεί με εσωτερική μετακίνηση;



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης στο συνέδριο ygeiamou: Πιστεύω ακράδαντα σε ένα ισχυρό δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Αποποιείται την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα ο ένας εκ των δύο γιων του, Φρέντυ

Είναι επίσημο: Η Ευρώπη αποφάσισε κοινό φορτιστή για κινητά, τάμπλετ και κάμερες έως το 2024
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr