Μπομπ Σάγκετ: Ο Τζον Στάμος αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που του έστειλε, πριν τον θάνατό του

Μπομπ Σάγκετ: Ο Τζον Στάμος αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που του έστειλε, πριν τον θάνατό του

Τους δύο ηθοποιούς συνέδεε μια πολύ δυνατή φιλία - Πρωταγωνιστούσαν μαζί στη σειρά  «Full House»

Σχεδιο_χωρις_τιτλο__4_
Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε ο Μπομπ Σάγκετ στον Τζον Στάμος αποκάλυψε ο 58χρονος ηθοποιός.

Στο τελευταίο επεισόδιο του προγράμματος «Dirty Daddy: The Bob Saget Tribute» που είναι αφιερωμένο στον εκκλιπόντα ηθοποιό, ο Τζον Στάμος διάβασε στο τηλεοπτικό κοινό την τελευταία του συνομιλία μαζί του.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν πολύ καλοί φίλοι, καθώς και συμπρωταγωνιστές στη σειρά «Full House».

«Θα σας διαβάσω το τελευταίο μήνυμα που έλαβα από τον Μπομπ. Έλεγε "σε αγαπώ πάρα πολύ, θα πω ότι ο Θεός μου έδωσε τον αδερφό που πάντα ήθελα"», ανέφερε ο ηθοποιός ότι του έγραψε ο συμπρωταγωνιστής του.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, διάβασε και την απάντησή του, που λέει: «Λοιπόν.. Έχεις πολλούς "αδερφούς που σου έχει χαρίσει ο Θεός", αλλά εγώ είμαι ο πρώτος, σωστά;». Αστειευόμενος ο Μπομπ Σάγκετ του απάντησε: «Ο Τζον Μάγιερ είναι κι αυτός ένας καταπληκτικός φίλος, αλλά είναι και λίγο παλιομοδίτης. Εσύ είσαι πάντα εκεί, άρα είσαι νούμερο ένα».

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο δημοφιλής ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του 1980 «Full House» πέθανε τον Ιανουάριο από εγκεφαλική αιμορραγία στον ύπνο του.

Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός χτύπησε στο κεφάλι, πήγε για ύπνο και πέθανε. Στον οργανισμό του δεν ανιχνεύτηκε αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες.

«Δεν είμαι έτοιμος να δεχτώ ότι έχει φύγει – Δεν πρόκειται να πω αντίο», είχε γράψει ο Τζον Στάμος σε ανάρτησή του στο Instagram, λίγες μέρες μετά τον θάνατό του.



«Θα τον φαντάζομαι εκεί έξω, στο δρόμο, να κάνει αυτό που αγαπά με όλη του την καρδιά και το χιούμορ. Στέκεται στη σκηνή και ...τα σπάει! Άλλη μια δίωρη παράσταση μπροστά από κάποιους από τους πιο τυχερούς ανθρώπους του πλανήτη. Γελάνε τόσο δυνατά, κλαίνε από τα γέλια. Στο δρόμο για το ξενοδοχείο τηλεφωνεί στην όμορφη αγαπημένη του σύζυγο. Λέει ότι νιώθει ξανά 26 χρονών, ζωντανός! Έπειτα τής ζητά να φτιάξει μια φωτογραφία που θέλει να ποστάρει. Εκείνη του λέει πως δεν χρειάζεται φτιάξιμο και πως είναι πολύ όμορφος. Της λέει πως την αγαπά με κάθε κομμάτι της καρδιάς του. Κι όταν φθάνει στο ξενοδοχείο για να ξαπλώσει , του λείπουν οι κόρες του, η οικογένειά του, οι φίλοι του Θεέ μου, μάς αγαπά όλους τόσο πολύ. Και τον παίρνει ο ύπνος και ονειρεύεται και ονειρεύεται τη στιγμή που θα ξανασυναντηθούμε – και χαμογελά. Ξέρω μέσα μου πως χαμογελάει, ακούγοντας ακόμη το γέλιο των προηγούμενων ωρών», συνεχίζει.



Ειδήσεις σήμερα

Το «σπουδαιότερο κίνημα στην ιστορία» των ΗΠΑ η επίθεση των οπαδών του στο Καπιτώλιο για τον Τραμπ - Δείτε βίντεο από την ακρόαση

Ο Ζελένσκι μίλησε με Μακρόν για «βαριά όπλα» και την υποψηφιότητα της χώρας του για ένταξη στην ΕΕ

Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία ζητούν το Ιράν «να τερματίσει την πυρηνική κλιμάκωση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης