Μανώλης Μητσιάς: «Δεν είπα κάτι κακό για τους ομοφυλόφιλους, έκοψαν τα λόγια μου για να έχουν ακροαματικότητα»
Ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε σχετικά με τη δήλωση που έκανε για τους ομοφυλόφιλους και προκάλεσε αντιδράσεις - «Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί», είχε πει
Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του και τον σάλο που προκάλεσαν, μίλησε οΜανώλης Μητσιάς.
Ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» πως: «Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιον κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cko09jb9xi4h)
Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωσή του προκάλεσε αντιδράσεις και πολλά επώνυμα πρόσωπα τοποθετήθηκαν, υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.
Μιλώντας σήμερα, στην εκπομπή «Happy Day» ο Μανώλης Μητσιάς τόνισε πως οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν και κόπηκαν μάλιστα, για λόγους ακροαματικότητας.
«Γελάω με όλα αυτά, γιατί έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά και συνεργάτες. Δεν είπα τίποτα κακό, ο καθένας μπορεί να προκαλέσει. Είτε είσαι ομοφυλόφιλος, είτε είσαι συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής, πλούσιος», είπε αρχικά.
«Σίγουρα παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, γιατί κόπηκαν κάποιες λέξεις στη μέση. Έγινε εσκεμμένα για να έχουν ακροαματικότητα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Έπειτα, εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε με τη δήλωση που έκανε.
«Ο καθένας στη ζωή του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, είναι αναφαίρετο δικαίωμα. Είναι δική του η ζωή. Όχι μόνο ο ομοφυλόφιλος, ο οποιοσδήποτε όπως είπα. Να μην προκαλεί τον άλλο, αυτό είπα μόνο. Γιατί όπως είπα στην αρχή, έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και συνεργάτες κι είναι σημαντικό αυτό, γιατί ποτέ δεν τσακώνομαι με κανέναν. Και μάλιστα, βγαίνουμε έξω και γελάμε», ανέφερε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckqi4slobfox)
Κλείσιμο
Τέλος, εξήγησε πως μετά από την προβολή της συνέντευξής του, στενοχωρήθηκε με κάποια από τα σχόλια που άκουσε για το άτομό του.
«Με στενοχώρησαν κάποιες απαντήσεις, αλλά και γέλασα και αηδίασα. Είπαν πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λέω "εντάξει, άνθρωποι είναι, σφάλματα κάνουν"», είπε κλείνοντας.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.