Το «Όλα για τη ζωή μας» δίνει συμβουλές για το φούσκωμα στο στομάχι

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Μαρία Λουίζα Βούρου - Δείτε το τρέιλερ

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει τρόπους για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για να αντιμετωπίσουμε το φούσκωμα στο στομάχι και αναλύει τη σχέση του συγκεκριμένου συμπτώματος με το άγχος αλλά και τις διατροφικές μας συνήθειες.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η παρουσιάστρια Μαρία Λουίζα Βούρου, η οποία μιλάει για τα φουσκώματα που αισθάνεται όταν έχει στρες αλλά και τους τρόπους που την έχουν βοηθήσει να τα αντιμετωπίσει.

Ακόμα, στην εκπομπή οι ειδικοί μιλούν για τις ρυτίδες στον λαιμό και τις λύσεις που δίνει σήμερα η επιστήμη, εξηγούν πώς τα τρόφιμα θα μείνουν ασφαλή από τη στιγμή που θα τα αγοράσουμε μέχρι και την στιγμή που θα τα καταναλώσουμε και μας δείχνουν πώς να αποφύγουμε τα κουνούπια με τη βοήθεια των φυτών.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ασχολείται με την διατροφή το καλοκαίρι. Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί οι καιρικές συνθήκες αλλά και η ψυχολογία μας αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσουμε τη διατροφή μας και αν μπορούμε ακόμη και να χάσουμε βάρος.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η τραγουδίστρια Τζο Λαζοπούλου, η οποία αναφέρεται στις αλλαγές που κάνει στη διατροφή της κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, μαθαίνουμε για τις κατασκηνώσεις και τα παιδιά, πώς θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την ξηρότητα στον αγκώνα και την φτέρνα και βλέπουμε ένα ενδιαφέρον βίντεο για τον καθαρισμό του βυθού της θάλασσας από σκουπίδια.

Δείτε το τρέιλερ





Ειδήσεις σήμερα:

Νέα ψεύδη της Τουρκίας, με επίθεση στη Γερμανία: «Μην παίρνετε θέση, η Ελλάδα παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας»

Δείτε video: Τα πρώτα αναβαθμισμένα F-16 Viper της Πολεμικής Αεροπορίας εν δράσει

Ξεκινά η δίκη του Κέβιν Σπέισι - Κατηγορείται για τέσσερις σεξουαλικές επιθέσεις




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr