GNTM: Βραδινή έξοδος για τους τέσσερις κριτές του διαγωνισμού
Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή έχουν ήδη αναπτύξει μία ξεχωριστή σχέση, πριν καν ξεκινήσει το ριάλιτι - Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν
Πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, οι νέοι κριτές του πέμπτου κύκλου του GNTM φαίνεται πως έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους.
Λίγες ημέρες πριν, έγινε γνωστό πως η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, η Σοφία Χατζηπαντελή και ο Τάσος Σοφρωνίου θα αποτελούν τη νέα κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.
Ο νέος κύκλος αναμένεται να διαφέρει από τους προηγούμενους, καθώς θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες, ενώ το ηλικιακό όριο έχει «ανοίξει» κατά πολύ.
Εν αναμονή της έναρξης των γυρισμάτων, οι τέσσερις κριτές έκαναν μια βραδινή έξοδο και μάλιστα, δημοσίευσαν μερικά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς τους στο Instagram.
Πώς να επωφεληθούμε από τα Νοσοκομειακά Προγράμματα Μακράς Διάρκειας της Groupama Ασφαλιστικής, που προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη και πρόσβαση σε πληθώρα νοσοκομείων και κλινικών.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.