Όλα για τη ζωή μας: Τα μυστικά για ένα υγιές δέρμα

Η απιστία, οι εθισμοί στις ουσίες, το τσίμπημα της μέδουσας και άλλα πολλά θα συζητηθούν την εκπομπή του Mega

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς δείχνει τρόπους για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε με ισορροπία. 
 
Το Σάββατο 25 Ιουνίου, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για να έχουμε υγιές δέρμα. Οι δερματολόγοι αναλύουν γιατί η υγεία και η νεότητα του πιο ευαίσθητου και εκτεθειμένου οργάνου που διαθέτουμε εξαρτάται άμεσα από τον τρόπο της ζωής μας. 
 
Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη, η οποία περιγράφει πώς φροντίζει το δέρμα της και δηλώνει τυχερή λόγω γονιδίων. 
 
Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, οι ειδικοί απαντούν στο ερώτημα αν είναι προτιμότερο να κάνουμε διακοπές με μικρή ή μεγάλη παρέα, μαθαίνουμε πώς να μαγειρεύουμε τις τροφές ώστε να μη χάνουν τις βιταμίνες τους και ανακαλύπτουμε μία αποτελεσματική μέθοδο εκγύμνασης, την ακροβατική γιόγκα. 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου, κεντρικό θέμα της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας» είναι η απιστία σε μία σχέση. Οι ειδικοί εξηγούν όλες τις ψυχολογικές διαστάσεις της απιστίας και πώς μπορούν οι σύντροφοι να διαχειριστούν την αποκάλυψη και τις συνέπειές της.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία καταθέτει τη δική της άποψη για την απιστία. 
 
Στην εκπομπή επίσης παρουσιάζονται οι διαφορές ανδρών και γυναικών στους εθισμούς σε ουσίες, πρακτικές συμβουλές για το τσίμπημα της μέδουσας και τα οφέλη του μη κατευθυντικού παιχνιδιού για τη διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού. 

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Η αναζωπύρωση της πανδημίας οδήγησε στην απόφαση για εμβολιασμό με την τέταρτη δόση για τους 30-59 ετών


Κουκάκι: 55χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του με μαχαίρι


Netflix: Απέλυσε άλλους 300 εργαζομένους - Έχει χάσει 200.000 συνδρομητές φέτος και αναμένει να χάσει περισσότερους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr