Σπύρος Μπιμπίλας για Κωνσταντίνο Τζούμα: «Θα θυμάμαι πάντα το πόσο ευχάριστος ήταν στη συντροφιά»
«Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Τον πίεζαν να μιλήσει και γίνονταν συνεχή ατοπήματα μέσα από τις εκπομπές, είπε σε συνέχεια των δηλώσεών του - Δείτε το βίντεο
Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και καλός φίλος του αποθανόντα είπε στην εκπομπή «Τι λες τώρα»: «Ήταν ένας ευφυής άνθρωπος με απίστευτο καυστικό χιούμορ, βιτριολικό. Αυτό που θα θυμάμαι πάντα ήταν το πόσο ευχάριστος ήταν στη συντροφιά. Ακόμα και στο σπίτι που ερχόταν ήταν μία όαση χιούμορ και χαράς. Αυτό έχω να θυμάμαι από τον Κωνσταντίνο».
Όσον αφορά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοκτονίες, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Τον πίεζαν να μιλήσει και γίνονταν συνεχή ατοπήματα μέσα από τις εκπομπές. Ένιωθα πολύ αμήχανα με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, λόγω κάποιων δηλώσεων».
Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε επίσης: «Το ατόπημα δεν το λέω για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, αλλά για το πως χρησιμοποιήθηκε από τις εκπομπές η λάθος έκφραση».
Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ΖΑΓΟΡΙ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζουν τη συνεργασία τους για δεύτερη χρονιά και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.