Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησαν για το πώς κανονίστηκε το πρώτο τους ραντεβού, ενώ αποκάλυψαν πώς καταφέρνουν να είναι μαζί για 18 ολόκληρα χρόνια.
Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομή «Κυψέλη», όπου αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης παραδέχτηκε, πως δεν θα ήθελε ποτέ να γίνει δάσκαλος υποκριτικής και ότι προτιμά τη σκηνοθεσία.
Στην πορεία, οι δυο τους μίλησαν για το τι ξεχωρίζει ο ένας στον άλλον και τα χαρακτηριστικά που τους έλκουν. «Ένας άνθρωπος αρχοντικός, με ευγένεια, δε κρύβεται, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι ψεύτικο από την Αθηνά. Γι' αυτό και με έχει κάνει πιο αληθινό», δήλωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης.
«Ο Αιμίλιος είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος, έχει στόχους, ονειρεύεται και θέλει τόσο πολύ να το κάνει. Τον θαυμάζω πάρα πολύ για τον τρόπο που έχει προχωρήσει», είπε με τη σειρά της η Αθηνά Μαξίμου .
Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν, τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν, με την Αθηνά Μαξίμου να αποκαλύπτει το πρώο τους ραντεβού, το οποίοκανόνισαν, έξω από τον «Δρομέα» στο κέντρο της Αθήνας.
«Όταν συναντηθήκαμε και ήρθε να δει μια παράσταση εγώ δεν τον ήξερα. Καθώς έπαιζα άκουσα ένα γέλιο. Είπα "Αυτό είναι το γέλιο του Αιμίλιου Χειλάκη". Μετά τελείωσε η παράσταση βγήκαμε με το θίασο για φαγητό, ήρθε και ο Αιμίλιος. Κάπου στις 3 η ώρα το ξημέρωμα ξεκίνησε μία συνομιλία με μηνύματα η οποία κράτησε μέχρι τις 7 το πρωί και μάλιστα μιλούσαμε στον πληθυντικό. Κάποια στιγμή στις 9, ο Αιμίλιος πήρε τηλέφωνο και δώσαμε ραντεβού στον "Δρομέα" . Εντάξει αυτό το ραντεβού δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ήταν σαν να είχε σταματήσει ο χρόνος», είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός.
Μέσα από τις δωρεές τους από την πλατφόρμα, οι χρήστες του efood συνεισφέρουν σε μια πληθώρα σημαντικών σκοπών και αναδεικνύουν τον καθοριστικό κοινωνικό ρόλο της κορυφαίας υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα.
Για την HELLENiQ ENERGY, η στήριξη των γυναικών που βρίσκονται σε ανάγκη δεν είναι απλά μια ημερολογιακή γιορτή, αλλά μία διαρκής πράξη αγάπης και αλληλεγγύης.