Το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ του John Wick 4, ήδη κυκλοφόρησε.
Η Lionsgate βρισκόταν πριν λίγες ώρες στο San Diego Comic-Con 2022 και έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα «sneak peek» βίντεο από το 4ο κεφάλαιο του John Wick, με τον Κιάνου Ριβς να κλέβει την παράσταση.
Όπως μαρτυρά το τρέιλερ, ο John Wick... δεν θα περάσει καθόλου καλά, μιας και πρόκειται να τα βάλει πλέον με όλους και με όλα. Γνωρίζαμε για την ύπαρξη του John Wick 4 εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι «χειροπιαστό» από την Lionsgate. Πλέον, έχουμε τη σωστή ματιά πάνω στην ταινία, με τον Ριβς να επιστρέφει στον ομώνυμο ρόλο και να ξεκινάει μια νέα προσπάθεια για να αντιμετωπίσει το High Table.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κιάνου Ριβς δήλωσε, ότι «ο John Wick θα φτύσει αίμα στην 4η ταινία του franchise» και οι δηλώσεις του επιβεβαιώθηκαν με την κυκλοφορία του sneak peek.
Στο πλευρό του Ριβς, θα δούμε και τον Μπιλ Σκάρσγκαρντ, με τον ρόλο του όμως να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Οι ηθοποιοί που επίσης έχουν ανακοινωθεί για την τέταρτη ταινία στο franchise του John Wick είναι οι Ντόνι Γιέν, Χιρογιούκι Σανάντα, Σάμιερ Άντερσον, Ρίνα Σαγουαγιάμα, Σκοτ Άτκινς και Κλάνσι Μπράουν.
Παρακολουθήστε το πρώτο βίντεο από το John Wick 4:
Κλείσιμο
Ο Τσαντ Σταχέλσκι επιστρέφει για να σκηνοθετήσει τη νέα ταινία, με ένα σενάριο γραμμένο από τους Σέι Χάτεν και Μάικλ Φιντς. Παραγωγοί του φιλμ είναι οι Μπασίλ Ιβάνικ, Έρικα Λι και Σταχέλσκι με τους Ριβς και Λουίζ Ρόσνερ ως εκτελεστικούς παραγωγούς. Ο Ιβάνικ είχε δηλώσει στο Deadline, ότι ο ηθοποιός Ντόνι Γιέν «θα φέρει μια ισχυρή ενέργεια στο franchise και είμαστε ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία που έχουμε ένα τόσο μεγάλο ταλέντο, να συνεργάζεται με τον Κιάνου».
Το πρόγραμμα της Groupama Ασφαλιστικής για τα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία συνδυάζοντας καλύψεις για αστική ευθύνη και περιουσία.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.
Δύο ελληνικές startups είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Hubraum Tech Incubator Center στην Κρακοβία, όπου παρακολούθησαν διαλέξεις για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τη χρηματοδότηση, εμβαθύνανε σε καινοτόμες τεχνολογίες και έλαβαν εξειδικευμένη γνώση για το πώς αναπτύσσεται μία νεοφυείς επιχείρηση