Σεμπάστιαν Σταν: Αγνώριστος για τις ανάγκες της ταινίας «A Different Man»

Σεμπάστιαν Σταν: Αγνώριστος για τις ανάγκες της ταινίας «A Different Man»

Ο ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί έναν άνδρα, ο οποίος πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια που έχει παραμορφώσει το πρόσωπό του - Δείτε φωτογραφία

sebastianstan
Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Σεμπάστιαν Σταν για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, με τίτλο «A Different Man».

Ο ηθοποιός που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο του Τόμι Λι στη δημοφιλή μίνι σειρά της Hulu «Pam & Tommy», πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα παραγωγή της Α24, όμως σχεδόν κανείς δεν καταλαβαίνει ότι είναι ο ίδιος.

Πιο συγκεκριμένα, σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο ηθοποιός είναι «θαμμένος» κάτω από πολλά προσθετικά, καθώς υποδύεται έναν άνδρα με αλλοιωμένο πρόσωπο, λόγω μιας ασθένειας, από την οποία πάσχει. Η υπόθεση τον θέλει να προσπαθεί να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να διορθώσει την παραμορφωμένη του εμφάνιση και να βρει ξανά την αυτοπεποίθησή του.

Κλείσιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η «μεταμόρφωσή» του διήρκησε ώρες, καθώς είχε γύρω του ολόκληρο επιτελείο που είχε αναλάβει την εφαρμογή των latex και το make up του. Ωστόσο, το αποτέλεσμα φαίνεται πως δικαίωσε την παραγωγή, καθώς η εικόνα του δεν θυμίζει σε τίποτα τον Σεμπάστιαν Σταν.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Μπέντζαμιν Κάρον, θα κάνει πρεμιέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο της Apple TV+. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Θεσσαλονικιός που έχει ταξιδέψει σε όλα τα ελληνικά νησιά!

Σχεδόν 7 στους 10 μαθητές πέρασαν σε Πανεπιστήμιο

Τζιχαντιστής που υπήρξε η «φωνή» του ISIS καταδικάστηκε σε ισόβια στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης