Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου βιβλίου της

Η έλλειψη χαρτιού που αντιμετωπίζουν οι χαρτοβιομηχανίες προκαλεί προβλήματα στο πρότζεκτ της ποπ σταρ - Έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή

Aν και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία της συγγραφής, τα απομνημονεύματά της θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΤΜΖ, η τραγουδίστρια ετοιμάσει όλα όσα ήθελε να αφηγηθεί στο κοινό της σχετικά με τη ζωή της, όμως το πολυαναμενόμενο βιβλίο της δεν θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2023, όπως ήταν αναμενόμενο.

Ο λόγος που κρύβεται πίσω από αυτή την καθυστέρηση δεν είναι άλλος από την έλλειψη χαρτιού που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο η εκδοτική εταιρεία «Simon & Schuster».

Όπως ανέφερε το Publishers Weekly, οι θαυμαστές της ποπ σταρ μπορεί να καθυστερήσουν πολύ να διαβάσουν το βιβλίο της, λόγω «κρίσης» στον εκδοτικό κλάδο γενικότερα.

Ο αντιπρόεδρος της ης Midland Paper, Μπιλ Ρότζακ, δήλωσε σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο που οργάνωσε σχετικά με το πρόβλημα αυτό: «Ασχολούμαι με αυτό τα τελευταία 25 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί ποτέ μια αγορά σαν κι αυτή. Τα τελευταία χρόνια το χαρτί βιβλίου έχει μειωθεί σχεδόν κατά 50%. Ως εκ τούτου, οι χαρτοβιομηχανίες έχουν στραφεί στην παραγωγή χαρτονιού και άλλου υλικού, αντί για χαρτί βιβλίου. Αυτή η έλλειψη που μας προκάλεσε ο Covid ήρθε πολύ πιο γρήγορα απ' αυτό που θα περίμενε κανείς και μας οδηγεί σε πολλές αλλαγές».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει υπογράψει συμφωνία ύψους 15 εκατ. δολαρίων με τον εκδοτικό οίκο «Simon & Schuster». Πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας είχε παραχωρήσει δηλώσεις στο Us Weekly και αποκάλυψε πως η Μπρίτνεϊ είναι αποφασισμένη να πει όλη την αλήθεια γύρω από την κηδεμονία της και τη ζωή της γενικότερα, καθώς είναι πολλοί εκείνοι που διαδίδουν ψεύδη γύρω από το όνομά της.

«Στα απομνημονεύματά της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν πρόκειται να κρατήσει τίποτα κρυφό. Νιώθει τόσο προδομένη από την αδερφή της, που βγήκε δημόσια κι είπε τέτοια πράγματα για αυτή, ενώ αν δεν ήταν η Μπρίτνεϊ δεν θα είχε καν καριέρα», δήλωσε η πηγή.

Η σταρ έχει κατηγορήσει πολλές φορές την Τζέιμι Λιν και δημόσια αναφέροντας πως λέει «ασύλληπτα ψέματα» σχετικά με την ίδια και μάλιστα, αποκάλυψε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της.



Η Τζέιμι Λιν Σπίαρς εξέδωσε το βιβλίο της με τίτλο «Things I Should Have Said», το οποίο στηρίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του... στην ιστορία της Μπρίτνεϊ.

Περιέγραψε μάλιστα, ένα περιστατικό, όπου η Μπρίτνεϊ την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο μαζί της και την απειλούσε πως θα της κάνει κακό, ενώ κρατούσε ένα μαχαίρι. Επίσης, την χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «παρανοϊκή, απρόβλεπτη κι εκτός ελέγχου».


Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ανατολική Μεσόγειο το «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν» - Απόπειρα αιφνιδιασμού από τον Ερντογάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο μετρό λόγω έργων για τη Γραμμή 4 από σήμερα


Τα F-35 του Ισραήλ καθηλώνονται στο έδαφος λόγω πιθανού προβλήματος στα εκτινασσόμενα καθίσματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr