Η Ελένη Μενεγάκησυνεχίζει τις διακοπέςτης στα ελληνικά νησιά και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της.
Το Instagramείναι το μέσο που χρησιμοποιεί περισσότερο για να επικοινωνεί με τους ακόλουθούς της και σήμερα, έκανε μία νέα ανάρτηση. Το πρωί η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε από τον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται να φορά το λεοπάρ μαγιό της και να αγναντεύει τα γαλάζια νερά.
Χθες, ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram, όπου ποζάρει με το μπικίνι της πάνω σε ένα φουσκωτό. Πίσω της φαίνεται η είσοδος μίας σπηλιάς. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «Μόνο στις σπηλιές βρίσκεις λίγη δροσιά !».
Μπορεί να έχει εκφράσει πολλές φορές την αδυναμία της στο νησί της Άνδρου, αλλά η Ελένη Μενεγάκη έχει και άλλους καλοκαιρινούς προορισμούς στη λίστα της. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η ίδια έγραψε: «Κάθε χρόνο περιμένουμε τις μέρες του Αυγούστου για να βρεθούμε ξανά στα αγαπημένα μας νησιά με τα καταγάλανα νερά και τα δέντρα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα ! Λευκάδα, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Μεγανήσι ( μεγάλη μας αγάπη ), Κάλαμος και φυσικά Κέρκυρα, Ζάκυνθος και Παξοί ! Καλές βουτιές».
Οι φωτογραφίες με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη της, Μαρίνα
Στις 17 Ιουλίου, ανήμερα της Αγίας Μαρίνας η Ελένη Μενεγάκη ανάρτησε δύο φωτογραφίες με την 7χρονη Μαρίνα. Στο πρώτο στιγμιότυπο, οι δυο τους εμφανίζονται με καλοκαιρινή διάθεση και κρατιούνται χέρι χέρι.
Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «Χρόνια πολλά σε όλους εσάς που γιορτάζετε σήμερα! Χρόνια πολλά Mαρίνα, Μαρινουλα, Μαρινακι μας». Σε ένα από τα χάσταγκ μάλιστα, η ίδια δηλώνει «τυχερή μανούλα τεσσάρων παιδιών».
Λίγες μέρες νωρίτερα, ανέβασε μία σέλφι φωτογραφία μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο, πιθανότατα από μία ταβέρνα. Η παρουσιάστρια του «Ελένη» ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και στη φωτογραφία πρόσθεσε emoji με πολλές πορτοκαλί πεταλούδες.
Στη λεζάντα της έγραψε: «Η μεγαλύτερη ευτυχία στην ζωή είναι να ξέρεις ότι κάποιοι σ' αγαπούν! Victor Hugo».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.