Μαρίνα Ασλάνογλου: «Το παιδί έγινε η βασική μου προτεραιότητα, έχω βάλει στην άκρη την προηγούμενη ζωή μου»

H ηθοποιός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει τον γιο της - Μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της, μετά τον ερχομό του

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», η Μαρίνα Ασλάνογλου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη κι αναφέρθηκε επίσης, στον ερχομό του γιου της.

Η ηθοποιός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να γίνει μητέρα, ενώ στο παρελθόν είχε αποκαλύψει πως είχε φτάσει να κάνει εξωσωματικές κάθε τρεις μήνες.



Μιλώντας λοιπόνμ, στο περιοδικό «Τύπος Tv», αναφέρθηκε στο παιδί της, αλλά και το πόσο πολύ άλλαξε η ζωή της.

«Το παιδί έγινε η βασική μου προτεραιότητα. Το πρόγραμμά του, το πόσες ώρες θα τον δω, είναι συνεχώς στο μυαλό μου. Θέλω με το παιδί μου να περνάω παραγωγικό χρόνο. Δεν θέλω να είμαι η μαμά που αφήνει το παιδί της στο τάμπλετ, που είναι συνεχώς στο σπίτι, αλλά δεν ασχολείται μαζί του παραγωγικά. Εγώ αυτό προσέχω, αυτό προσπαθώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα τελευταία δύο χρόνια που δεν είχαμε θέατρο, λόγω του κορωνοϊού, πέρασα πολύ χρόνο μαζί του. Ήταν τα πιο τρυφερά χρόνια και είμαι πολύ γεμάτη και χορτάτη που τον έζησα. Έχει αλλάξει πάντως, το πρόγραμμά μου. Δεν έχεις την ελευθερία να είσαι με τον σύντροφό σου και να πεις το βράδυ "πάμε μια βόλτα". Η ζωή είναι τόσο διαφορετική, αλλά έχει τόση συγκίνηση και χαρές, που ξεχνάς τα πάντα. Νιώθω γεμάτη και δεν μου λείπει τίποτα από το παρελθόν. Έχω βάλει στην άκρη την προηγούμενη ζωή μου», πρόσθεσε.



Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα, όταν γίνεται μητέρα, η Μαρίνα Ασλάνογλου δήλωσε: «Πάντα υπάρχουν δύσκολες στιγμές, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά τον πρώτο καιρό που φεύγεις από το μαιευτήριο και έρχεσαι με ένα μωρό στο σπίτι, λες "τώρα τι κάνω;". Φοβάσαι, αγχώνεσαι. Προσπάθησα να τα ξεπεράσω και τα κατάφερα».

Όπως δήλωσε κλείνοντας, το «μυστικό» που εφάρμοσαν με τον σύζυγό της ήταν να προσαρμοστεί το παιδί στη ζωή τους και όχι το αντίθετο. «Προσπαθήσαμε να προσαρμοστεί το παιδί σε εμάς και όχι εμείς στο παιδί. Μπορεί πχ το παιδί να κοιμηθεί στο καρότσι μια-δυο φορές, αν η μαμά με τον μπαμπά είναι έξω για ένα κρασάκι. Χαίρομαι την κάθε στιγμή, γιατί σκέφτομαι ότι θα μεγαλώσει και θα του λέω "έλα να μου δώσεις ένα φιλάκι" και δεν θα θέλει», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι θέσεις μάχης των κομμάτων στην πολιτική σύγκρουση για τις παρακολουθήσεις

Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ - Αποφάσεις για να μην ανοίξει... κερκόπορτα στα σύνορα του Έβρου

Σήμερα η κηδεία της 18χρονης από τον Αλμυρό Βόλου - Θρίλερ με την αιτία θανάτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr