Η Ζέτα Δούκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γνωστοποίησε πως για εκείνη το καλακαίρι... έριξε αυλαία.
Η ηθοποιός κοινοποίησε μία σέλφι φωτογραφία της στην οποία ποζάρει άβαφη και χωρίς φίλτρα στον φακό, ενώ αφήνοντας τη λεζάντα «Και τώρα ποιος ξαναγυρνάει στην Αθήνα;;» ανακοίνωσε πως οι καλοκαιρινές της διακοπές ολοκληρώθηκαν.
Η Ζέτα Δούκα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Άγρια Γη» και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.Η ηθοποιός θα υποδυθεί την Όλγα Γρίβα, μια γυναίκα που κατηγορείται για μια απαγωγή, αλλά και για την αρπαγή της περιουσίας του Άρη Μάρκου.
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός: Η πλοκή της σειράς «Άγρια Γη»
Ένας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια. Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής