Το Star μπαίνει δυναμικά στη νέα σεζόν με τρεις μεγάλες πρεμιέρες!

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, το Breakfast@Star, οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων επιστρέφουν ανανεωμένα

Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ο μήνας, όπου όλα τα κανάλια παρουσιάζουν το νέο τους πρόγραμμα. Το κανάλι της Κηφισιάς είναι πανέτοιμο να ξεχωρίσει και φέτος με ένα πρόγραμμα γεμάτο σύγχρονη ψυχαγωγία και ισχυρή ενημέρωση.

Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, το Star ρίχνει στη «μάχη» τρία από τα μεγάλα του όπλα, με στόχο όχι μόνο να δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό αλλά και να ξεχωρίσει για άλλη μια φορά σε μία ανταγωνιστική χρονιά.
Το πιο φρέσκο πρωινό
Στις 08:45 το πρωί, το ανανεωμένο Breakfast@Star επιστρέφει, με νέους παρουσιαστές, νέα ομάδα με φρέσκα πρόσωπα και υψηλούς στόχους. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση, ετοίμασαν και παρουσιάζουν ένα πρωϊνό για τους λάτρεις του κλασικού, του χιουμοριστικού αλλά και του εναλλακτικού.

Η καθημερινή παρέα περιλαμβάνει την έξω καρδιά Μαίρη Αργυριάδου, την πάντα γεμάτη με θετική ενέργεια Λιλή Πυράκη αλλά και τον MasterChef, Σταύρο Βαρθαλίτη που, εκτός από τη συνταγή της ημέρας, φέτος θα «μαγειρεύει» τα όσα συμβαίνουν στη showbiz με χιουμοριστική ματιά!
Σταθερή αξία, η βασίλισσα των Άστρων Άση Μπήλιου με τις αναλυτικές της αστρολογικές προβλέψεις, απαραίτητες για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας.
Ο άνθρωπος στο επίκεντρο
Αμέσως μετά, στις 11:45, έρχεται η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα» που επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά. Παρέα με τους έμπειρους συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, στοχεύει να κατακτήσει για ακόμα μια χρονιά την κορυφή της τηλεθέασης.
Δίνοντας προτεραιότητα στη φωνή των καθημερινών ανθρώπων και γεμίζοντας την κάθε ημέρα με ελπίδα και φως η αγαπημένη εκπομπή βάζει και αυτή τη χρονιά σε πρώτο πλάνο την ιστορία της ζωής κάθε ανθρώπου που θέλει να μοιραστεί την αλήθεια του. Και φυσικά, οι καθημερινές αποκαλύψεις συνεχίζονται και φέτος από τους δυναμικούς δημοσιογράφους Πέτρο Κουσουλό και Δημήτρη Μαρέδη.
Ουσιαστική και άμεση ενημέρωση
Στις 19:45, επιστρέφει στις οθόνες μας το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star. Η Μάρα Ζαχαρέα στη Διεύθυνση Ειδήσεων και όλο το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της είναι πανέτοιμοι να δώσουν τη μάχη της ενημέρωσης τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023.

Μέσα σε μία επικαιρότητα με κοσμοϊστορικά γεγονότα, τεράστιες ανατροπές, περίπλοκες αναλύσεις, όπου όλα τρέχουν και όλα διαρκώς αλλάζουν, υπάρχει μια σταθερά ενημέρωσης με βασική αξία τον άνθρωπο. Άλλωστε όπου υπάρχει είδηση, υπάρχει και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr