Βασίλισσα Ελισάβετ: Το «Crown» σταματά τα γυρίσματα ως ένδειξη πένθους για τον θάνατό της

«Πάγωσαν» οι σκηνές που θα γυρίζονταν σήμερα, με το τροχαίο της πριγκίπισσας Νταϊάνα - Δείτε βίντεο από το «άδειο» σετ

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ αλλάζει πολλά και τα γυρίσματα της σειράς «The Crown» συγκαταλέγονται ανάμεσα σε όσα επηρεάστηκαν άμεσα από την απώλειά της.

Υπενθυμίζεται, ότι η σειρά του Netflix 
ακολουθεί τα γεγονότα και τη ζωή της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τη DailyMail η παραγωγή αποφάσισε να σταματήσει τα γυρίσματα, ως ένδειξη πένθους.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σήμερα, μία μέρα αφότου η βασίλισσα Ελισάβετ απεβίωσε, ήταν προγραμματισμένο να γυριστούν οι σκηνές από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα τον Αύγουστο του 1997, στο Παρίσι. Το καστ και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας θα βρίσκονταν σήμερα στη Βαρκελώνη, την πόλη που είχαν επιλέξει οι δημιουργοί για να γυρίσουν τη σκηνή του ατυχήματος.


Η διακοπή θα κρατήσει τουλάχιστον μία εβδομάδα από τη μέρα του θανάτου της βασίλισσας. Εκπρόσωπος του Netflix είπε: «Ως ένδειξη σεβασμού, τα γυρίσματα στο "The Crown" ανεστάλησαν σήμερα. Τα γυρίσματα θα διακοπούν επίσης την ημέρα της κηδείας της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας».

Τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν από τη Μαγιόρκα την επόμενη εβδομάδα και να ολοκληρωθούν στα τέλη Οκτωβρίου.

Η γειτονιά της Βαρκελώνης που μετατράπηκε σε... Παρίσι

Το σετ στήθηκε σε μία συνοικία της Βαρκελώνης και έχει μεταμορφωθεί σε παριζιάνικο δρόμο με γαλλικές πινακίδες. Μάλιστα, κυκλοφόρησε βίντεο  από το σετ, το οποίο αυτές τις ώρες είναι «εντελώς άδειο», όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σετ


Η επιχείσηση «Γέφυρα του Λονδίνου»

Όπως έχει ανακοινωθεί από τον Ιούλιο, εφόσον η σειρά προβάλλεται παράλληλα με το δυσάρεστο γεγονός, θα μπει σε εφαρμογή η «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου».

Η «Επιχείρηση: Γέφυρα του Λονδίνου» είναι το πρωτόκολλο, που γράφτηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του 1960, το οποίο καλύπτει τι θα συμβεί από τη στιγμή του θανάτου της βασίλισσας.

«Έχουμε τη δική μας βερσιόν της “Γέφυρας του Λονδίνου”. Είναι εξαιρετικά εύστοχη αν βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τα γυρίσματα θα σταματήσουν αμέσως αν είμαστε σε περίοδο παραγωγής, για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για το πότε θα τα ξεκινήσουμε πάλι» είχε δηλώσει άτομο από την παραγωγή του «The Crown».

Η 5η σεζόν της σειράς πρόκειται να προβληθεί τον Νοέμβριο, με τους νέους ηθοποιούς να αναλαμβάνουν τους χαρακτήρες. Σε αυτό τον κύκλο, πρόκειται να παρακολουθήσουμε την απομάκρυνση της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον πρίγκιπα Κάρολο και άλλα σημαντικά γεγονότα που έλαβαν χώρα τη δεκαετία του '90.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, «έφυγε ειρηνικά» από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Μετά τον θάνατό της, τη διαδέχτηκε ο πρωτότοκος γιος της, ο 73χρονος Κάρολος, τέως πρίγκιπας της Ουαλίας. Ο νέος Βασιλιάς και επικεφαλής των κρατών της Κοινοπολιτείας θα κηρύξει την χώρα σε πένθος, ενώ πλέον φέρει τον τίτλο Βασιλιάς Κάρολος Γ'.

Ειδήσεις σήμερα:

Από «πέτρα του σκανδάλου»... βασιλική σύζυγος: Η γεμάτη ανατροπές ζωή της Καμίλα

Μικρή επιστροφή στο καλοκαίρι μέσα στο Σαββατοκύριακο με 35άρια

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία της 35χρονης στη Λάρισα - Δείτε το υπόγειο όπου βρέθηκε


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr