Ντον Τσιντλ: Ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του ηθοποιού με τη Marvel

Ντον Τσιντλ: Ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του ηθοποιού με τη Marvel

Ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τα στούντιο, σε άλλες κινηματογραφικές σειρές

Don_
Ο Ντον Τσιντλ αποκάλυψε ότι το συμβόλαιό του με την Marvel Studios έληξε. Ο ηθοποιός είχε παίξει τον συνταγματάρχη James Rhodes - War Machine, σε επτά ταινίες στα franchise της Marvel Cinematic Universe (MCU), καθώς και σε μία τηλεοπτική σειρά.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του στο Iron Man 2 του 2010, αντικαθιστώντας τον Τέρενς Χάουαρν στον ρόλο. Ο Τσιλντ πρόκειται να επαναλάβει τον ρόλο στην επερχόμενη σειρά του Disney+ «Secret Invasion». Ωστόσο, μιλώντας στο D23 Expo της Disney, που πραγματοποιήθηκε στον Καναδά, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει φτάσει στο τέλος του προσυμβατικού χρόνου του με τη Marvel.

Η Marvel συνήθως υπογράφει συμβόλαια με τους ηθοποιούς εκ των προτέρων για πολλές ταινίες. «Το συμβόλαιό μου με την MCU ολοκληρώθηκε» είπε ο ηθοποιός, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τα στούντιο, σε άλλες κινηματογραφικές σειρές.
Κλείσιμο
H Marvel πριν από μόλις λίγο καιρό κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Secret Invasion», το οποίο σηματοδότησε μεταξύ άλλων την επιστροφή του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον στο MCU. 
Marvel Studios’ Secret Invasion | Official Trailer | Disney+

Μετά από μία παρατεταμένη απουσία, ο «Νικ Φιούρι» (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον) επιστρέφει στη δράση με τη νέα σειρά του Disney+ «Secret Invasion», αντιμετωπίζοντας με τη Μαρία Χιλ (Κόμπι Σμόλντερς) τους εξωγήινους Skrulls, πλάσματα που αλλάζουν σχήμα, στην προσπάθεια τους να εισχωρήσουν στη Γη.

Οι χαρακτήρες που επιστρέφουν είναι ο Τάλος (Μπεν Μέντελσον) και ο Τζέιμς Ρόουντς (Ντον Τσιντλ), αλλά το καστ της μίνι σειράς έξι επεισοδίων είναι γεμάτο νέες αφίξεις, όπως οι Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ, Ολίβια Κόλμαν και Εμίλια Κλαρκ. Το «Secret Invasion» θα κάνει πρεμιέρα το 2023. 


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 33.590 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού και 129 θάνατοι την προηγούμενη εβδομάδα

Το Κίεβο ζητά από τη Δύση όπλα για να «απελευθερώσει όλα τα κατεχόμενα εδάφη»

«Ο Φιλιππίδης μου είπε να πάρω μια κοπέλα και να της πω να μη μιλήσει», κατέθεσε ο Μπιμπίλας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης