Σερένα Γουίλιαμς: Η τενίστρια περπάτησε στην πασαρέλα

Συνοδευόμενη από την Μπέλα Χαντίντ, η κορυφαία τενίστρια περπάτησε φορώντας ένα ασημί φόρεμα 

Στη βραδιά της επίδειξης μόδας της Vogue συμμετείχαν πολλά μεγάλα ονόματα από τον χώρο της μόδας, της μουσικής, του κινηματογράφου, της τέχνης και του αθλητισμού.

Η Σερένα Γουίλιαμς περπάτησε στην πασαρέλα και έκανε το πλήθος που την παρακολουθούσε, στον δρόμο του Μανχάταν, να σηκωθεί όρθιο. Η κορυφαία τενίστρια συνοδευόταν από τις αδερφές Χαντίντ και όλοι έσπευσαν να βιντεοσκοπήσουν τη μοναδική στιγμή.

Η τενίστρια άνοιξε το show της πασαρέλας φορώντας ένα ασημί φόρεμα από τον οίκο Balenciaga, το οποίο από πάνω κάλυπτε μια κάπα στο ίδιο χρώμα, ενώ την ακολουθούσαν τέσσερα ballgirls κρατώντας τη ρακέτα της. Η live επίδειξη μόδας έγινε με αφορμή τα 130 χρόνια παρουσίας της Vogue και σε αυτήν παρουσιάστηκαν οι φθινοπωρινές συλλογές, μερικών από τους διασημότερους οίκους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες 

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη Αμερικανίδα τενίστρια ολοκλήρωσε την καριέρα της με 23 Grand Slams τίτλους - τους περισσότερους που έχει κερδίσει στα μονά άνδρας ή γυναίκα στην open era.

Η Γουίλιαμς ήταν η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, ενώ ακολούθησαν ο Μπρούκλιν και η Νίκολα Πελτζ Μπέκαμ και ο διάσημος χορευτής Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ που περπάτησε επίσης στην πασαρέλα.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - ΕΟΔΥ: Έφτασε στην Ελλάδα η παραλλαγή «Κένταυρος» της Omicron - Ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο βρήκε την «αχίλλειο πτέρνα» της Ρωσίας, αλλά ο Πούτιν δεν εγκαταλείπει


Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση Μπιμπίλα - Νίνου θα ζητήσει η πλευρά Φιλιππίδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr