Τίμοθι Σαλαμέ: Η συμβουλή που του έδωσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Τίμοθι Σαλαμέ: Η συμβουλή που του έδωσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, τον τρόπο που σκέφτεται και αποκάλυψε επίσης, τη συμβουλή που του έδωσε ο συνάδελφός του στην αρχή της καριέρας του

Timothee-Chalamet
Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Τίμοθι Σαλαμέ και παραδέχτηκε πως μέσα του νιώθει πολύ μεγαλύτερος από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Ο ηθοποιός είναι ο πρώτος άνδρας που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue. Στη συνέντευξή του, ο 26χρονος εξήγησε πως κάθε άλλο, παρά νεαρός νιώθει, αφού η νοοτροπία του δεν συμπίπτει με αυτή των συνομίληκών του.

«Νιώθω πως είμαι μια "παλιά ψυχή". Πάντα ένιωθα σαν... γέρος», αστειεύτηκε ο ηθοποιός. Στη συνέχεια, προκειμένου να μην παρεξηγηθεί, εξήγησε πως δεν θέλει να φανεί σαν να «μειώνει» τα άτομα της ηλικίας του, αλλά ποτέ δεν σκεφτόταν σαν εκείνα.

«Νιώθω μεγαλύτερος από τα 26, πάντα ένιωθα. Δεν είναι ότι είχα κάποια πνευματική ανακάλυψη, που μου έδωσε την προοπτική αυτή, να νιώθω γέρος. Είναι σαν να γεννήθηκα με αυτή», δήλωσε ο Τίμοθι Σαμαλέτ.

Κλείσιμο
Συμπλήρωσε μάλιστα, πως η καραντίνα τον έκανε να ωριμάσει ακόμα περισσότερο, καθώς την περίοδο εκείνη, η φήμη του «εκτοξεύθηκε». «Κατάλαβα πως πρέπει να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου. Από πολύ νεαρή ηλικία βρισκόμουν μπροστά στα φώτα, όμως όχι σε αυτό το επίπεδο. Ξαφνικά, ένα θαύμα με έφερε εκεί που είμαι. Κατάλαβα πως είμαι στην τελική ευθεία και πρέπει να συνεχίσω με αυτή τη νοοτροπία. Έχω ενηλικιωθεί και έτσι πορεύομαι», ανέφερε.

Ο σταρ αναφέρθηκε επίσης, στον ρόλο του «κανίβαλου» Lee στην ταινία τρόμου «Bones and All». «Είναι μια ερμηνεία, σπαρακτική. Τόσο τρυφερά φρικιαστική, τόσο βίαιη, αλλά και ευάλβτη. Νομίζω πως "σκάλισε" μέσα μας μια νέα γενιά ανθρώπων», δήλωσε.

Τέλος, αποκάλυψε τη συμβουλή που του έδωσε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, όταν ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο σταρ του είπε: «Όχι σκληρά ναρκωτικά και όχι ταινίες με σούπερ ήρωες».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Νταής» Κρητικός ξυλοκόπησε σύζυγο, τρία ανήλικα παιδιά και 2 γείτονες

Ο Snik δέχθηκε επίθεση σε εστιατόριο στην Θεσσαλονίκη - Δείτε βίντεο

Οι παραξενιές του βασιλιά Καρόλου: Από τα σιδερωμένα κορδόνια μέχρι το ειδικό χαρτί τουαλέτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης