Ο Νταν Μπιλζέριαν, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός ως ο «βασιλιάς του Instagram», βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Μύκονο μαζί με τις νεαρές καλλονές που τον συνοδεύουν σε κάθε στιγμή της ημέρας.
Πριν από μόλις λίγες ημέρες ο εκκεντρικός Μπιλζέριαν απαθανατίστηκε να απολαμβάνει με τα κορίτσια του τα σοκάκια της Μυκόνου, αλλά και γνωστό εστιατόριο του νησιού.
Αυτή τη φορά ο φακός τον απαθανάτισε σε μία βόλτα με ένα φουσκωτό σκάφος και με 15 καλλονές να τον συνοδεύουν. Στο μεταξύ ο ίδιος δεν σταματά στιγμή να δημοσιεύει βίντεο και εικόνες από τις διακοπές του στον λογαριασμό του στο Instagram. O Μπιλζέριαν έχει επισκεφτεί αρκετές φορές την Ελλάδα και πάντα συνοδευόμενος από εντυπωσιακές παρουσίες, ενώ η Μύκονος φαίνεται να έχει κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!