Η Σίσσυ, ο Αρης, η Σοφία και το τρολάρισμα της Χατζηπαντελή

Η Σίσσυ, ο Αρης, η Σοφία και το τρολάρισμα της Χατζηπαντελή

Η τηλεόραση συνεχίζει την περιδίνηση στον μικρόκοσμό της δίχως να αντιλαμβάνεται τι πραγματικά συμβαίνει

TV_chatzipanteli
Θεωρούμε πως τα νούμερα των εκπομπών μας είναι νταλκάς του κόσμου. Πως τα εμπόδια στην σκαλέτα της εκπομπής μας είναι σημαντικότερα από την αϋπνία που προκαλείται από το άγχος της αδυναμίας να τα βγάλεις πέρα στη ζωή. Πως η αψεγάδιαστη εικόνα μας στην κάμερα μετά από επέμβαση 45 μαστόρων είναι αντικείμενο θαυμασμού και όχι προβληματισμού.

Ετσι είναι και παραμένει η τηλεόραση. Απλώνουμε το χέρι για να πείσουμε τον κόσμο ότι είμαστε ένα κομμάτι του την ίδια στιγμή που κάνουμε τα πάντα προκειμένου να μην του μοιάζουμε καθόλου. Και σχεδόν πια προσβάλλουμε την νοημοσύνη του. Με θεατρινισμούς, με δήθεν εκρήξεις και αγανάκτηση που απλώς κάνει τις ψεύτικες βλεφαρίδες να πεταρίζουν προκαλώντας ρεύματα, με εντάσεις και αποκαλύψεις - φούσκες… Καταλαβαίνει ο κόσμος.

Δυσάρεστο πολύ αυτό που έχει προκύψει με την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη. Κυρίως γιατί υπάρχουν παιδιά. Και γιατί αυτά τα παιδιά εκτός από το ότι θα πρέπει να κατανοήσουν τι ακριβώς συμβαίνει, θα χρειαστεί να καταλάβουν γιατί ασχολούνται οι εκπομπές και όλοι με αυτή την υπόθεση. Αλλοι διακριτικά και κάποιοι ξεδιάντροπα.
Sissy_Xristidou
Κλείσιμο

Αρης Καβατζίκης. Μετά και την σημερινή προβολή των δηλώσεών του είναι ξεκάθαρη η καλή πρόθεση. Απλά ήταν ατυχής η συγκυρία. Προχωράμε με ηρεμία και όχι άλλες μηνύσεις.

Η Σοφία Αλιμπέρτη που εγώ είδα και άκουσα στην συζήτηση με την Φαίη Σκορδά είναι μία γυναίκα που δεν ξέρω αν νιώθει κορίτσι της διπλανής πόρτας αλλά εγώ πολύ θα ήθελα αν άνοιγα την διπλανή πόρτα να εμφανιζόταν.

Αγαπητή Σοφία Χατζηπαντελή, ας υποθέσουμε ότι θέλεις να τρολάρεις το σύμπαν. Πολύ καλά θα κάνεις. Αλλά να αναλάβεις και την ευθύνη. Αν θες να ποστάρεις «χαχαχα» κάτω από σχόλιο που αποθεώνει την αντικαταστάτρια σου είσαι ελεύθερη να το κάνεις αλλά είναι λίγο άβολο να προσπαθείς να μας πείσεις ότι ουσιαστικά γελούσες γιατί κάτι θυμήθηκες.
hatzipanteli123

Ελα τώρα… Ελεονώρα, μιλάς με σιωπές, σοφό κορίτσι μου. Και πολύ καλά κάνεις.

Ερχονται οι «Ράδιο Αρβύλα». Σύμφωνα με καλούς συναδέλφους, δεν ξέρω ποιος το έγραψε πρώτος και δεν βάζω όνομα γιατί θα βρω μπελά, νωρίτερα και όχι τον Νοέμβριο. Με το καλό.

Κουίζ: ποιο πρότζεκτ ματαιώνεται λόγω οικονομικής στενότητας και δεν το γνωρίζουν οι συμμετέχοντες;



Ειδήσεις σήμερα:


O Θοδωρής Μαραντίνης ζητά για πρώτη φορά τη συνεπιμέλεια των παιδιών του

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου με τις κρυφές κάμερες στη Χαλκιδική «επέμενε να δώσει στο ζευγάρι το δωμάτιο»

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Enagas - Στο τραπέζι η προοπτική νέων επενδύσεων


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης