Κιάνου Ριβς: Αποχώρησε από την παραγωγή των Σκορσέζε και Ντι Κάπριο «Devil In The White City»

Κιάνου Ριβς: Αποχώρησε από την παραγωγή των Σκορσέζε και Ντι Κάπριο «Devil In The White City»

Τόσο ο ηθοποιός, όσο και οι εκπρόσωποι του Hulu αρνήθηκαν να δικαιολογήσουν την απρόσμενη εγκατάλειψη του ρόλου

Keanu_Reeves
Δύο μήνες αφότου το Hulu επιβεβαίωσε επίσημα ότι ο Κιάνου Ριβς θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Devil in the White City» των Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο ηθοποιός αποχώρησε απρόσμενα από την παραγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του HollywoodReporter, η πλατφόρμα που υποστηρίζεται από τη Disney αναζητά ήδη τον νέο πρωταγωνιστή και μάλιστα οι εκπρόσωποι του Hulu, όπως και ο ίδιος ο Ριβς αρνήθηκαν να σχολιάσουν σχετικά. To Hulu ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του «Devil in the White City» στις αρχές Αυγούστου, με τον Ριβς να κλείνει επίσημα τη συμφωνία για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά.
Η σειρά βρίσκεται στα σκαριά για περισσότερο από μια δεκαετία, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου που υπήρχαν φήμες ότι θα γίνει τελικά ταινία μεγάλου μήκους. Ο Ριβς μετά από μήνες συζητήσεων, θα ήταν ο πρωταγωνιστής και ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς στην πλατφόρμα Hulu.

Κλείσιμο
Ο Τοντ Φιλντ θα σκηνοθετήσει το αστυνομικό δράμα, το οποίο είναι τώρα μια συμπαραγωγή μεταξύ των Paramount Television Studios και του ABC της Disney. Η Paramount Pictures κέρδισε τα δικαιώματα για το μυθιστόρημα μετά από έναν τεράστιο πόλεμο προσφορών το 2015.

Ο Ριβς ανακοινώθηκε τον Αύγουστο ότι θα αναλάβει τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στην αμερικανική τηλεόραση, όπου θα υποδυόταν τον Burnham, ο οποίος έφερε επανάσταση στο αστικό τοπίο και βοήθησε στην ανάπτυξη των ουρανοξυστών. Βασισμένο στο βιβλίο του Ερικ Λάρσεν του 2003, το Devil in the White City αφηγείται την ιστορία του δρ. Χολμς, του απατεώνα και κατά συρροή δολοφόνου, με περισσότερες από 50 μηνύσεις μόνο στο Σικάγο.



Ειδήσεις σήμερα:

Τα δίκτυα λαθροδιακίνησης σήμερα, αποφασίζουν ποιος θα εισέλθει στην Ευρώπη, λέει ο Μηταράκης

Κολωνός: Ο 53χρονος που εξέδιδε την 12χρονη είχε φτιάξει ειδικό προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών

Αποκάλυψη Nordic Monitor: Ο Ερντογάν στέλνει τη MIT στην Ελλάδα για να στήσει προβοκάτσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης