Κάνιε Γουέστ: Ο ράπερ έκανε εμφάνιση με 24χρονο μοντέλο στο πλευρό του

Κάνιε Γουέστ: Ο ράπερ έκανε εμφάνιση με 24χρονο μοντέλο στο πλευρό του

Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό του από το 25χρονο μοντέλο του Instagram, Τσάνεϊ Τζόουνς, ο ράπερ εντοπίστηκε με νέα κοπέλα σε απογευματινή βόλτα

West_
Ο Κάνιε Γουέστ μετά τα δημοσιεύματα πως βρίσκεται εν μέσω ψυχωσικού επεισοδίου, απαθανατίστηκε σε απογευματινή έξοδο με το μοντέλο Τζουλιάνα Νάλου.

Οι δυο τους μάλιστα φορούσαν ένα καπέλο το οποίο έγραφε «2024» και σύμφωνα με τα ξένα μέσα αναφερόταν στις επερχόμενες εκλογές. Ακόμα το μοντέλο δημοσίευσε και μία ιστορία στο Instagram δείχνοντας το καπέλο της.
Nalou_

Κλείσιμο
Παρά την αναστάτωση που έχει προκληθεί τον τελευταίο καιρό με το όνομα του Γουέστ, ύστερα από τις δηλώσεις του για την «απάτη» του «Black Lives Matter» ο ίδιος φάνηκε να απολαμβάνει τη βόλτα του στο πλευρό του μοντέλου, φορώντας μάλιστα ένα τζάκετ γνωστής μάρκας αθλητικών ειδών, παρά το γεγονός ότι η συνεργασία τους βρίσκεται... υπό εξέταση.

Ακόμα μια μέρα πριν, ο Γουέστ και η Νάλου εντοπίστηκαν σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς και φάνηκε να κάνουν check in, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η Daily Mail.

Η Τζουλιάνα γνώρισε τον ράπερ μέσω της επωνυμίας του Yeezy, καθώς διαφήμιζε ως μοντέλο τα είδη της μάρκας.

Σημειώνεται ότι οι νέες φωτογραφίες έρχονται τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό του από την Τσάνεϊ Τζόουνς, η οποία είναι ένα 25χρονο μοντέλο του Instagram.

Ποιο είναι το μοντέλο στο πλευρό του ράπερ
Η Τζουλιάνα Ναλού είναι ένα 24χρονο μοντέλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Το μοντέλο είχε μάλιστα παραχωρήσει και μία συνέντευξη στο περιοδικό Latina, όπου μίλησε για την ανατροφή και τις επαγγελματικές της φιλοδοξίες. Πιο συγκεριμένα είχε αποκάλυψει ότι μεγάλωσε με τη μητέρα και τον αδερφό της, ενώ όταν ήταν έξι ετών είπε στη μαμά της ότι ήθελε να γίνει μοντέλο. Η νεαρή σε ηλικία 18 ετών, επιλέχθηκε για να συμμετάσχει σε καμπάνια της διάσημης μάρκας καλλυντικών και στα 19 της ταξίδεψε στο Λος Άντζελες και έκλεισε συμβόλαιο με το Elite Models. Η Τζουλιάνα πέρα από το μόντελινγκ έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά: Το πάει για θερμό επεισόδιο ο Ερντογάν;

Κολωνός: Ο 53χρονος που εξέδιδε την 12χρονη είχε φτιάξει ειδικό προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών

Πόλεμος στην Ουκρανία - Κλιμακώνει τις απειλές ο Πούτιν: Σκληρή απάντηση εάν ανατινάξουν τον TurkStream
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης