Γη της Ελιάς: Η Ιουλία και ο Γιώργης προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους

Νέα επεισόδια Κυριακή εώς Πέμπτη στις 21:00, στο MEGA

Η δραματική σειρά του MEGA με τίτλο «Η Γη της Ελιάς» έρχεται απόψε στις 21:00 με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και έντονα συναισθήματα, καθώς η Ιουλία και ο Γιώργης προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους, αλλά η αμηχανία τους είναι έκδηλη.

Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου
Η Ιουλία και ο Γιώργης προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους, αλλά η αμηχανία τους είναι έκδηλη. Πώς θα εξελιχθεί τελικά η σχέση του ζευγαριού; Η επανασύνδεσή τους θα «παγώσει» την Ευτυχία, η οποία είχε πιστέψει πως κάτι μπορεί να συμβεί μεταξύ τους.

Ταυτόχρονα, όλο και περισσότεροι πολίτες καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα. Ο Άρης είναι ο μόνος που έχει υποψίες, ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη. Ισμήνη αποκαλύπτει στον Λυκούργο τις κινήσεις που κάνει η Αλκμήνη προς τον Κωνσταντίνο και τον αφήνει άφωνο. Ο Δημοσθένης συζητά με τους υπόλοιπους για το προεκλογικό του πρόγραμμα και η πρώτη σύγκρουση με τον Στάθη δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Θανάσης προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία, παριστάνοντας τον ερωτευμένο. Η Κατερίνα προχωράει με το σχέδιό της και διατάζει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου.


Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Φοίβος Μαρκιανός, Αστέριος Πελτέκης, Γιώργος Ζώης, Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Ειδήσεις σήμερα:

ΝΔ: Ο Μητσοτάκης βγαίνει ξανά για περιοδείες - Πρόβα τελικής ευθείας με στόχο αυτοδυναμία


Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνεδριάζουν για αντίμετρα στους βομβαρδισμούς Πούτιν οι G7


Καιρός: Επικίνδυνα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr