Ο Τομ Μπρέιντι παραδέχεται ότι έχει προβλήματα ψυχικής υγείας και στρέφεται σε θεραπεία

Ο αθλητής και η Ζιζέλ είναι στα πρόθυρα του διαζυγίου αλλά κανένας από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως

O Τομ Μπρέιντι περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της προσωπικής του ζωή καθώς παίρνει διαζύγιο από την Ζιζέλ. Την ώρα που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα του Τύπου για τις διαμάχες με τη σύζυγό του, Ζιζέλ ο επτά φορές νικητής του Super Bowl αποδέχτηκε ότι χρειάζεται θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει το βάρος των προσωπικών του προβλημάτων. Ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου και το μοντέλο είναι ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.

Τα αποκαλυπτικά λόγια του Τομ Μπρέιντι
«Είναι κάτι που πάντα συνέχισα να προσπαθώ να δουλέψω, και προφανώς είναι μια πρόκληση για μένα είτε πρόκειται για σωματική θεραπεία είτε για ψυχοθεραπεία, όλα αυτά τα πράγματα που σίγουρα έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Μπρέιντι στην εβδομαδιαία εμφάνισή του στην εκπομπή «Let's Go!». Είναι podcast που μοιράζεται με τον οικοδεσπότη Τζιμ Γκρέι και τον παλαίμαχο αθλητή του NFL των Arizona Cardinals Λάρι Φιτζέραλντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των «Page Six» και «TMZ», τόσο ο Μπρέιντι όσο και το μοντέλο έχουν προσλάβει δικηγόρους για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες διαζυγίου, ωστόσο, κανένας από τους δύο έχει κάνει επίσημη δήλωση για το θέμα.


Ποιος είναι ο λόγος για τα οικογενειακά τους προβλήματα
Τα περισσότερα από τα δημοσιεύματα θεωρούν ως βασική αιτία του χωρισμού τους, την καριέρα του Τομ Μπρέιντι, μιας και ο ίδιος είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, κάτι που δεν συνέβη. Αυτό ήθελε η Ζιζέλ, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της επισήμανε την προσφορά της στην οικογένειά της και τον άνδρα της.

Παρόλα αυτά και σύμφωνα με το RadarOnline, άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού έφεραν νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας. Κατά τα λεγόμενά τους, Μπρέιντι και Ζιζέλ είχαν πιο σημαντικούς λόγους να χωρίσουν, όπως η ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή.

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», είπε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι και πρόσθεσε: «Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της».

Παρόλα αυτά, ο 45χρονος φαίνεται ότι επιλέγει να κρατά την ενέργειά του για το… γήπεδο.

Ο αθλητής είχε αναφερθεί στη σεξουαλική του ζωή όταν ο παρουσιαστής του podcast του «Armchair Expert», Νταξ Σέπαρντ, τον ρώτησε: «Κάνεις έρωτα με τη γυναίκα σου σε μέρα που έχεις αγώνα ή αυτό είναι εκτός πλάνου;».

Τότε εκείνος απάντησε ότι: «Ω, φίλε, αυτό μάλλον δεν είναι στο πλάνο. Αυτό δεν θα ήταν η προθέρμανση μου πριν από το παιχνίδι».

Ειδήσεις σήμερα:

Κίμων Κουρής: Ο αντιστάρ της μικρής οθόνης


Ελληνοτουρκικά: Συμφωνία Παναγιωτόπουλου και Ακάρ για ανοιχτούς διαύλους και… βλέπουμε


Φρέντι Μέρκιουρι: Το άγνωστο τραγούδι του που κυκλοφορεί δυο δεκαετίες μετά τον θάνατό του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr