Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» όπου μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και τα χρόνια που μετρά με την σύζυγό του Έφη Μουρίκη.
«Το καλύτερο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει είναι ότι η γυναίκα μου είναι καλύτερη ηθοποιός από μένα. Είμαι ακόμη ερωτευμένος με τη γυναίκα μου, είμαστε μαζί 34 χρόνια. Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Κάθε βράδυ που κάνω τον απολογισμό μου λέω στον εαυτό μου ότι είμαι ένα τίποτα για να μπορώ να ξεκινάω από το μηδέν την επόμενη μέρα. Όταν φύγω από αυτή τη ζωή δεν θέλω να με θυμάται κανείς».
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.