Τομ Μπρέιντι - Η αινιγματική ανάρτηση της πρώην συντρόφου του: Δεν κρατούν όλες οι σχέσεις μια ζωή

Τομ Μπρέιντι - Η αινιγματική ανάρτηση της πρώην συντρόφου του: Δεν κρατούν όλες οι σχέσεις μια ζωή

Η Μπρίτζετ Μόιναχαν έχει αποκτήσει μαζί του έναν γιο - Ξένα δημοσιεύματα θέλουν την ανάρτηση να προορίζεται για εκείνον

tom-gisele__2_
Ενώ ο πρώην της, Τομ Μπρέιντι χωρίζει με τη Ζιζέλ Μπούντχεν, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας, η Μπρίτζετ Μόιναχαν έκανε μια σχετική ανάρτηση.

Η πρώην σύντροφός του και μητέρα του 15χρονου γιου του, Τζον δημοσίευσε ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη γνώμη που έχει σχετικά με τους χωρισμούς.

Ωστόσο, η χρονική περίοδος που επέλεξε για να κάνει τη δημοσίευση συμπέφτει με το διαζύγιο του πρώην της. Δεν είναι λοιπόν, περίεργο το γεγονός ότι οι περισσότεροι θεωρούν ότι προορίζεται για αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε κάποιες σκέψεις της συγγραφέα, Βιένα Φάραον και κάτω από αυτές μοιράστηκε τις δικές της. «Δεν είναι όλα προορισμένα για να διορθωθούν. Δεν προορίζονται όλες οι σχέσεις για να κρατήσουν μια ζωή. Μερικές φορές πρέπει να μάθουμε να νιώθουμε άνετα με τα δώρα που προσφέρονται, μέσα από μια ρήξη ή ένα τέλος, αντί για να ψάχνουμε ιστορίες συμφιλίωσης», έγραφε η ανάρτηση.

Κλείσιμο

Κάτω από την εικόνα αυτή, η Μόιναχαν έγραψε: «Είμαστε άνετοι με τις χαρούμενες ιστορίες, γιατί... Λοιπόν, Disney. Μερικές φορές αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλά η πραγματικότητα μοιάζει επίσης με σχέσεις που δεν διορθώνονται. Ένα τέλος που δεν έχει όμορφο κλείσιμο. Ρήξεις που παραμένουν ρήξεις. Είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο με αυτό. Η ανοχή μας σε αυτό είναι χαμηλή. Κι όμως, μερικά από τα μεγαλύτερα δώρα, προσφορές και μαθήματα προέρχονται από αυτόν τον χώρο. Μια σχέση που δεν πάει καλά, σου διδάσκει κάτι σημαντικό για τον εαυτό σου. Η ρήξη που δεν διορθώνεται, σου δείχνει κάτι νέο για ένα δικό σου μοτίβο. Έχει αξία να βολεύεσαι σε αυτόν τον χώρο. Έμαθες κάτι από ένα απογοητευτικό τέλος ή μια ρήξη που δεν διορθώθηκε ποτέ;».


Αν και η ανάρτηση της Μόιναχαν ίσως δεν έχει καν παραλήπτη, τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως λόγω της σχέσης της στο παρελθόν με τον ποδοσφαιριστή, μπορεί να ήθελε να «πετάξει μια σπόντα», καθώς ο χωρισμός τους το 2008 ήταν πολύ απότομος. Οι δυο τους απέκτησαν μαζί έναν γιο, όμως πριν καν γεννηθεί, ανακοίνωσαν ότι τραβούν ξεχωριστούς δρόμους. 



Ειδήσεις σήμερα


Ημαθία: Να παραδοθεί ετοιμάζεται ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη


Πώς σχολίασε το Twitter την πρώτη ομιλία Σούνακ


Επίθεση με καυστικό υγρό: Ηχογραφημένες απειλές κατά της ζωής της θα καταθέσει η 38χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης