Μαρία Καβογιάννη: «Φοβόμουν να κάνω δραματικούς ρόλους»

Η ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής και τους δισταγμούς που είχε αρχικά, να υποδυθεί κάποιον δραματικό ρόλο

Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καβογιάννη και αναφέρθηκε στην πορεία της μέχρι σήμερα, στην υποκριτική.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, οι δυο τους μίλησαν για τη συνεργασία τους στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Μία νύχτα του Αυγούστου».

«Με τον Γιώργο ένιωσα από την πρώτη στιγμή συγγενής», είπε η Μαρία Καβογιάννη με τον Γιώργο Καραμίχο να συμπληρώνει: «Την είχα πάντα σε εκτίμηση, αν και δεν κάναμε ποτέ παρέα. Πάντα μου ήταν συμπαθής και τη θαύμαζα, αλλά η μοίρα μας είχε φυλάξει να ζήσουμε αυτή την εμπειρία στη σειρά μαζί».


Στη συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους που έχει υποδυθεί και αποκάλυψε πως ένιωσε πολύ μεγάλο φόβο, όταν της ζητήθηκε για πρώτη φορά να ερμηνεύσει έναν δραματικό ρόλο.

«Στην αρχή φοβήθηκα πάρα πολύ να κάνω έναν δραματικό ρόλο. Η πρώτη μου δραματική απόπειρα ήταν στον "Κόκκινο Κύκλο" του Κοκκινόπουλου», είπε.

«Το φοβήθηκα γιατί είχα έρθει από την κωμωδία και φοβόμουν τη φωνή μου, ότι μπορεί να παραπέμψει σε κάτι πολύ κωμικό. Είχα όμως, πολύ καλούς συνεργάτες και σκηνοθέτες που με βοήθησαν να μη φοβάμαι. Νομίζω ότι όλοι οι ηθοποιοί, όταν έχουν την ευκαιρία μπορούν να τα κάνουν όλα. Και κωμικά και δραματικά. Εγώ είχα την τύχη να μου δώσουν και δραματικά. Περνάω καλά και στα δύο, έχουν άμεση σχέση», συπλήρωσε.


Όπως ανέφερε παρακάτω, παρά τη μεγάλη της εμπειρία στην υποκριτική, η ίδια εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να μην έχει αυτοπεποίθηση.

«Δεν είχα και δεν έχω αυτοπεποίθηση. Νιώθω πολύ τυχερή για τον χώρο που βρίσκομαι και συγκινούμαι με τον κόσμο πολύ», δήλωσε.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΚΤ: Τι σημαίνει για τους δανειολήπτες η αύξηση των επιτοκίων - Πόσο θα αυξηθούν οι δόσεις

Θεσσαλονίκη: Αθλήτρια-πρότυπο η 16χρονη Βεατρίκη που κέρδισε τις εντυπώσεις στην παρέλαση

Επιστρέφει στo lockdown η Ουχάν, τρία χρόνια από την έναρξη της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr