Νόελ Γκάλαχερ - Pretty Boy: Το νέο τραγούδι του πρώην κιθαρίστα των Oasis

Θα συμπεριληφθεί στο επόμενο άλμπουμ του - «Είναι το πρώτο δικό μου τραγούδι που θα ακούσει ο κόσμος» είπε

Ο Νόελ Γκάλαχερ και το συγκρότημά του «High Flying Birds» επιστρέφουν με ένα νέο τραγούδι, το «Pretty Boy», το οποίο θα συμπεριληφθεί στο επόμενο άλμπουμ του πρώην κιθαρίστα των Oasis.

Το «Pretty Boy» είναι ένα κομμάτι που κινείται γρήγορα, οδηγείται από μια ανήσυχη post-punk ενέργεια, αλλά τελειώνει με ένα μελωδικό τζάγκκλ. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στο στούντιο «Lone Star Sound» του Γκάλαχερ στο Λονδίνο και είναι συμπαραγωγή με τον Πολ Στέισι. Στο τραγούδι παίζει επίσης κιθάρα ο φίλος και συνεργάτης του Γκάλαχερ, Τζόνι Μαρ.


«Για αυτόν τον νέο δίσκο, ήταν το πρώτο κομμάτι που έγραψα, το πρώτο που έκανα demo και το πρώτο που ολοκλήρωσα, οπότε είναι σωστό να είναι το πρώτο τραγούδι που θα ακούσει ο κόσμος», δήλωσε ο Γκάλαχερ.

Οι «High Flying Birds» του Νόελ Γκάλαχερ κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους άλμπουμ, «Who Built the Moon?», το 2017. Πέρυσι, το συγκρότημα κυκλοφόρησε μια συλλογή με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του από το 2011 έως το 2021, η οποία περιείχε δύο νέα τραγούδια. Το επόμενο άλμπουμ του Γκάλαχερ και των «High Flying Birds» πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τους Oasis και πώς το συγκρότημα τον κράτησε συγκεντρωμένο στην καριέρα του αντί στα ναρκωτικά. «Η εναλλακτική μου ήταν πάντα η δουλειά μου. Στους Oasis ήμουν ο μοναδικός τραγουδοποιός, οπότε είχα πάντα τη δουλειά μου. Αν δεν έκανα τη δουλειά τότε το συγκρότημα θα κατέρρεε» υποστήριξε.

Τέλος, ο Γκάλαχερ είπε ότι «δεν έχει νόημα» μια επανασύνδεση των Oasis, επειδή το συγκρότημα εξακολουθεί να πουλάει «τόσους δίσκους τώρα όσους και τότε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr