Ο Γιώργος Χρυσοστόμου απόλαυσε την απογευματινή βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας, πάνω σε ένα ηλεκτρικό πατίνι.
Τριγυρνώντας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και φορώντας κράνος, εξασφαλίζοντας την ασφάλειά του, ο ηθοποιός ξέφυγε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και έδειξε να απολαμβάνει τον ελεύθερό του χρόνο.
Φορώντας ένα καφέ τζάκετ, ντυμένος στα μαύρα και έχοντας τοποθετήσει τα γυαλία ηλίου στο μέτωπό του, απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους.
Φωτογραφίες: NDPPHOTO
Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση (brand, οργανισμό) βρίσκονται άνθρωποι που όχι μόνον ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους, αλλά και για τον πλανήτη, την κοινωνία, τον διπλανό τους και νιώθουν υπερηφάνεια που προσφέρουν εθελοντικά ένα κομμάτι του εαυτού τους. Αυτοί είναι οι efooders!
Aπόλαυσε chatting, streaming και scrolling χωρίς δεύτερες σκέψεις! Με το Data Jump της Nova, έχεις περισσότερα data στα προγράμματα κινητής από μόνο 14€/μήνα (συμπεριλαμβανομένων απεριόριστων κλήσεων και SMS). Για σένα που ξέρεις τι αξίζεις!