Η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ρωτήθηκε επίσης, για τη Δέσποινα Βανδή και το αν θεωρεί ότι ζηλεύει.
«Οι ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι ενδιαφέρουσες. Ο Βασίλης είναι ένας πολύ έμπειρος επαγγελματίας, με κάνει να νιώθω πάρα πολύ άνετα σε όλες τις εκφάνσεις των σκηνών μας και στις ερωτικές σκηνές. Οπότε, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co6ozp57o60x)
Όσο για το αν η ίδια θεωρεί ότι ηΔέσποινα Βανδήέχει ζηλέψει τις κοινές τους σκηνές, δήλωσε: «Όχι μωρέ. Δεν έχω σκεφτεί μήπως ζηλέψει η σύντροφός του, γιατί είναι μια πολύ έμπειρη γυναίκα, είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει».
Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση σε πανεπιστήμια του εξωτερικού χωρίς International Baccalaureate, με την καθοδήγηση και τη μεθοδικότητα των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη.
Το WORLD PASS powered by Telekom έδωσε την ευκαιρία σε δύο startups να επισκεφθούν το Hubraum, το Tech Incubator Center της Telekom στην Κρακοβία, και να βρεθούν στην καρδιά της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.
Από το 2019 η Wolt ανατρέπει τα δεδομένα στη διανομή φαγητού και προϊόντων, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, και αναβαθμίζοντας συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.