Kitchen Lab: Ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει πρωτότυπα πιάτα για τα χειμερινά τραπέζια
19.11.2022
14:01
Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 16:40, στον Alpha
Σαββατοκύριακο, 19 και 20 Νοεμβρίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Ένα μερακλίδικο γεύμα για τα χειμερινά μας τραπέζια προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 16:40.
Για ορεκτικό ετοιμάζει μπαστούνια σφολιάτας με πιπεριά Φλωρίνης πασπαλισμένα με μαύρο σουσάμι, ένα εντυπωσιακό πιάτο το οποίο μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα κι εύκολα.
Κοντοσούβλι κοτόπουλο στον φούρνο, ένα φαγητό εύκολο με λίγα υλικά ξεχωριστή και πλούσια γεύση, προτείνει για κυρίως γεύμα, σερβιρισμένο με πατάτες, ψωμί, φέτες λεμονιού, κοκτέιλ σος και τζατζίκι.
Για επιδόρπιο επιλέγει ένα κέικ με σοκολάτα και πορτοκάλι, έναν συνδυασμό που αποτελεί κορυφαία επιλογή για γλυκά, αφού αυτά τα δύο υλικά ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους και σερβίρει με λιωμένη κουβερτούρα και πορτοκάλια γλασέ.
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ο Άκης Πετρετζίκης προτείνει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, το οποίο συνδυάζει θρεπτικές γεύσεις με ελληνικότητα. Και οι τρεις συνταγές του επεισοδίου έχουν έντονο το ελληνικό στοιχείο, τόσο από πλευράς υλικών όσο και από πλευράς συνηθειών, με πολύ μικρές παρεμβάσεις που απογειώνουν το γευστικό αποτέλεσμα.
Για πρώτο πιάτο ο αγαπημένος σεφ ετοιμάζει μια light σκεπαστή που αρέσει σε όλους, την οποία φτιάχνει πανεύκολα με αραβική πίτα, κοτόπουλο, μανιτάρια και τυριά, απογειώνοντας την γεύση της και σερβίρει με πράσινη σαλάτα.
Για ορεκτικό ετοιμάζει μπαστούνια σφολιάτας με πιπεριά Φλωρίνης πασπαλισμένα με μαύρο σουσάμι, ένα εντυπωσιακό πιάτο το οποίο μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα κι εύκολα.
Κοντοσούβλι κοτόπουλο στον φούρνο, ένα φαγητό εύκολο με λίγα υλικά ξεχωριστή και πλούσια γεύση, προτείνει για κυρίως γεύμα, σερβιρισμένο με πατάτες, ψωμί, φέτες λεμονιού, κοκτέιλ σος και τζατζίκι.
Για επιδόρπιο επιλέγει ένα κέικ με σοκολάτα και πορτοκάλι, έναν συνδυασμό που αποτελεί κορυφαία επιλογή για γλυκά, αφού αυτά τα δύο υλικά ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους και σερβίρει με λιωμένη κουβερτούρα και πορτοκάλια γλασέ.
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου ο Άκης Πετρετζίκης προτείνει ένα επεισόδιο Kitchen Lab στις 16:40, το οποίο συνδυάζει θρεπτικές γεύσεις με ελληνικότητα. Και οι τρεις συνταγές του επεισοδίου έχουν έντονο το ελληνικό στοιχείο, τόσο από πλευράς υλικών όσο και από πλευράς συνηθειών, με πολύ μικρές παρεμβάσεις που απογειώνουν το γευστικό αποτέλεσμα.
Για πρώτο πιάτο ο αγαπημένος σεφ ετοιμάζει μια light σκεπαστή που αρέσει σε όλους, την οποία φτιάχνει πανεύκολα με αραβική πίτα, κοτόπουλο, μανιτάρια και τυριά, απογειώνοντας την γεύση της και σερβίρει με πράσινη σαλάτα.
Για κυρίως γεύμα προτείνει ένα νοστιμότατο χοιρινό με ρεβίθια και πορτοκάλι.
Τέλος, για επιδόρπιο ο Άκης φτιάχνει απίθανα κουλουράκια κανέλας!
Δείτε το trailer:
«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40
Ειδήσεις σήμερα:
Σκάνδαλο Theranos: Η Ελίζαμπεθ Χολμς καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση για απάτη
Τσιτσιπάς: Πετά με εκνευρισμό το μπαλάκι προς τον πατέρα του και αποδοκιμάζεται - Δείτε βίντεο
«Κιβωτός του Κόσμου»: Ομολογία του πατέρα Αντώνιου για «μεγάλο κύμα καταγγελιών» - Δηλώνει αγανακτισμένος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr